Anul 2022 și energia lui 6. Previziunile numerologilor se adeveresc. Conflicte. Emoțiile ies la suprafață.
Autor: Elena Airini
Data actualizării:
Data publicării:
Lumea s-a schimbat, oamenii au început să caute răspunsuri în alte locuri și în alte moduri decât au făcut-o până acum. Devenim din ce în ce mai atrași de astrologie, numerologie, terapii alternative. Vrem să înțelegem mai bine ce se întâmplă în jurul nostru și iată că previziunile numerologilor se adeveresc, anul 2022 este un an al emoției, dar și al conflictelor.

În 2022 avem de-a face cu cifrele feminine – atât 2 cât și 4, 6 și simțim din plin influența acestor cifre. O să ne întâlnim cu multe aspecte ale acestei laturi ale emoțiilor. Cifra 6 ne vorbește despre responsabilitate, însă mai mult despre responsabilitatea pe care alții o pun pe umerii noștri.

2022 se arată a fi o adevărată provocare. De la mic la mare, de la om la stat, ni se testează capacitatea de a ne menține în echilibru de a putea aduce armonia în rândul gândurilor, emoțiilor și faptelor noastre. 

Ne întâlnim cu multă frică, anxietate, emoții scăpate de sub control, agresivitate ce poate ușor să se transforme în violență.

Mintea omului devine încețoșată și pare că se fixează pe două lucruri: supraviețuire și plăcere. Crește caracterul egotic, instinctul de „fugi sau luptă”, iar sexualitatea (și tot ce ține de plăcere) capătă un sens haotic. Ne putem aștepta la conflicte, atât în viața familială cât și la locul de muncă sau cu oamenii din jur. 

Latura pozitivă a anului susține vindecarea, ocrotirea, dezvoltarea laturii materne, afective, grijulie a noastră. Reprezintă o oportunitate pentru a ne antrena mintea și emoțiile și pentru a le aduce în echilibru. Este un an favorabil pentru a întări relațiile familiale și pentru a aplana conflictele.

Datorită influențelor numerologice pe care 2022 ni le aduce, este recomandat să avem o atenție și grijă sporită asupra cuvintelor pe care le folosim și a limbajului nonverbal și paraverbal. Vorbele aruncate în vânt, într-un moment de tensiune emoțională pot avea rezultate mult mai severe decât în anii trecuți.

De asemenea, se recomandă în continuare evitarea pe cât posibil a conflictelor și o atenție mai mare asupra stării noastre mentale și emoționale

După cum am precizat anterior, anul ne aduce în contact cu întregul spectru de cifre feminine, iar de această dată, avem de a face și cu o absență aproape totală a cifrelor masculine în matrița anului. Laitmotivul rămâne emoția, să avem grijă, așadar, de sănătatea noastră emoțională!

Previziunile și interpretările numerologice au fost realizate de Alexandru T. Zărnoianu, găsiți mai multe despre simbolistica cifrelor anului 2022 aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel