Animalul spiritual al zodiei tale. Ce animal te ajută în călătoria ta spirituală?
Autor: , Astrosens Team | Dată: 01 iul 2022, 17:14
Animalele spirituale ale zodiilor sunt precum niște animale-totem, un fel de spirite protectoare, vechi strămoși care pot trimite energie, protecție și călăuzire. 

Animalul tău spiritual te poate ajuta să găsești sensul sinelui tău superior și să îți descoperi calitățile pe care poate că nu le-ai recunoscut până acum. Este ca un fel de indiciu care să te facă să înțelegi mai bine călătoria ta spirituală, să înțelegi mai bine lecțiile pe care le ai de trecut. 

Berbec: ghepardul

Ești plin de energie și te caracterizează viteza cu care faci toate lucrurile. Ești atras chiar și de ideea de „vânătoare”, atunci când ai un țel înaintea ta, nu te oprești până când nu îl obții. În călătoria ta spirituală, ghepardul îți poate fi sursă de putere, iar lupta pentru supraviețuire nu a fost nicicând mai frumoasă, învinge-ți toate temerile!

Taur: ursul

Simbolizând putere și stabilitate, ursul este un simbol pentru resursele pe care dorești să le obții, pentru siguranța financiară la care visezi și pentru principiile în care crezi. Așadar, putere, curaj, protecție, dar și răbdare, acestea sunt calitățile pe care animalul tău spiritual și energia acestuia ți le pot transmite în călătoria ta către descoperirea de sine. 

Gemeni: delfinul

Împarți cu delfinul inteligența, spontaneitatea, curiozitatea și felul jucăuș de a fi în viață. Experiențele memorabile te cheamă, iar acest animal spiritual îți transmite prin energia sa faptul că te poți bucura de viață într-un mod cu totul și cu totul special. Delfinul este asociat atât cu elementul apă, cât și cu cel de aer, stăpânind calitățile emoționale, dar și pe cele intelectuale. 

Rac: iepure

Poți fi timid uneori, dar asta nu înseamnă că nu ești extrem de inteligent și foarte creativ. Iepurii sunt animale complexe, iar tu ai o personalitate multi-fațetată. Simbolismul iepurelui ne trimite la noroc, abundență , dar și multă spontaneitate. Totodată, energia animalului tău spiritual îți transmite în călătoria ta faptul că ești mult mai puternic decât crezi. 

Leu: dragon

Creezi asupra celor din jurul tău acel impact pe care ți-l dorești. Fiind un semn de foc, lupți mereu pentru ceea ce este cu adevărat important pentru tine. Putere, inteligență, cunoaștere și puțin haos, toate acestea stau în tine și așteaptă să le descoperi și să le folosești în lecțiile pe care le ai de trecut. Chiar dacă poate fi puțin înfricoșător, dragonul poartă în sine și semne de noblețe. 

Fecioară: vulpe

Vulpile sunt renumite pentru capacitățile minții lor. Sunt creaturi extrem de inteligente care știu să se adapteze foarte bine. Și Fecioarele preiau aceste calități ale energiei animalului lor spiritual, reușind să facă față situațiilor dificile cu brio. Simbolismul vulpii ne trimite cu gândul la frumusețe, dar și la noroc. 

Balanță: lebădă

Eleganță în gesturi și foarte multă naturalețe îți transmite animalul tău spiritual. Să găsești echilibrul atunci când ești pe ape tulburi este cel mai important pentru tine și este, de fapt, energia de care ai nevoie pe tot parcursul vieții. În plus, lebăda trimite vibrații de grație, frumusețe și loialitate. 

Scorpion: pasărea Phoenix

Felul în care reușești să renaști, felul în care poți să te reconstruiești din bucăți, magnetismul și felul misterios în care te văd ceilalți fac ca animalul tău spiritual să fie pasărea Phoenix. Aceasta îți dă energia morții și a vieții, a renașterii și a lucrurilor care sunt dincolo de înțelesul nostru în viață. Energia acestei păsări este cheia lecțiilor tale. 

Săgetător: Pisică 

Fire independentă, extrem de curioasă și da, liberă, Săgetătorul poate fi asociat cu energia pisicii. Felul în care acționezi, felul în care experimentezi viața. De cele mai multe ori nu dai socoteală nimănui decât ție însuți și preferi ca din când în când măcar să păstrezi niște timp pentru tine. Precum o pisică, refuzi să fii orice altceva decât ce simți tu că ești.

Capricorn: bufniță

Ești răbdător și extrem de inteligent, iar animalul care vine să completeze energia ta în călătoria ta spirituală nu poate fi decât bufnița. Simbol al bogăției, al abundenței și al prosperității, animalul tău spiritual îți atrage atenția și asupra capacității tale extraordinare de cunoaștere. Ai toate calitățile necesare pentru a reuși. 

Vărsător: tigru

Ai puterea de a schimba lumea, ai forța revoluționară de care ai nevoie pentru a produce un impact în comunitate și în societate. Tigrul este animalul care vine și te susține cu energia sa. Simbolismul tigrului ne trimite nu doar la putere, ci și la extrem de mult curaj, iar asta este exact ceea ce tu ai, curajul de a ieși din turmă. 

Pești: căprioară

Ai extrem de multă compasiune, ești calm și îți pasă de cei din jurul tău și îți dorești să fii înconjurat de cât mai mulți oameni ca tine, care au aceleași viziuni aceleași pasiuni. Energia căprioarei îți vorbește despre iubire necondiționată, dragoste pentru mediu, grijă pentru ceilalți și foarte multă blândețe. Acestea sunt cheile în rezolvarea lecțiilor tale. 

sursă: yourtango.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce planetă îți guvernează zodia și ce impact are asupra ta

Planetele au un rol important şi vin cu o energie...


Cele mai noi articole

Top citite
sursă foto: Pixabay.com

HOROSCOP 2023, astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru ANUL VIITOR!

(sursa foto: Pixabay)

Horoscop 2023 Leu

sursă foto: Pixabay.com

Horoscop 2023 Rac

(sursa foto: Pixabay)

Horoscop 2023 Pești