Anarhia planetelor din 2025: Pluto, Saturn, Uranus și Neptun se unesc pentru a crea o lume nouă!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Anul 2025 va schimba regulile jocului, iar astrele vor contribui la formarea unor noi obiceiuri. Vom cunoaște o altă formă de putere!

Anul 2025 ne aduce multe schimbări astrologice. Planetele transgeneraționale joacă un rol important. Majoritatea își vor schimba semnul, ceea ce ne conduce către mari schimbări!

Sai Avani, astrolog internațional, aduce previziunile remarcabile ale noului an care ne așteaptă!

Cel mai semnificativ tranzit al anului 2024 este intrarea lui Pluto în semnul Vărsătorului. Când o planetă transgenerațională schimbă semnul, acest lucru marchează o mare schimbare în spiritul colectiv. Poate fi o perioadă în care prioritățile noastre se schimbă, iar conștiința noastră se extinde pentru a încorpora lucruri noi. În cazul trecerii lui Pluto din Capricorn în Vărsător, poate fi un moment în care ne desprindem de vechile condiționări, reguli și sisteme, iar vechile moduri de a fi devin tot mai depășite. Acest lucru ne plasează într-o poziție de tranziție și transformare, începând să ne orientăm către autenticitate și putere personală, eliberându-ne de vechile sisteme de control.

Ne eliberăm de cicluri vechi care nu ne mai sunt de folos și ne permitem să experimentăm ce înseamnă să acționăm în spații de libertate și deschidere. Pe parcursul următorilor 20 de ani, vom trece printr-un proces de eliberare de la vechile moduri de a fi, deschizându-ne către noi conexiuni, comunități, forme de autoritate, fericire, libertate și autenticitate la toate nivelurile. Acest lucru este de mare importanță. Însă, anul viitor, Saturn, Uranus și Neptun vor intra și ele în semne noi, iar dacă tranzitul lui Pluto în Vărsător reprezintă o mare ajustare, schimbarea simultană a semnelor de către Saturn, Uranus și Neptun poate însemna o ajustare și mai profundă.

Un alt aspect important este că, începând de la jumătatea anului viitor, Pluto, Neptun, Uranus și Saturn vor fi într-un aspect frumos. Acesta este un tipar rar și pozitiv, unic într-o viață, care sugerează că ne îndreptăm spre o lume cu totul nouă. O schimbare completă a culturii va avea loc în următorii 2-3 ani, indicând o tranziție de la o perioadă axată pe securitate, auto-conservare și păstrarea trecutului, către o perioadă în care vom îmbrățișa idei noi, odată cu intrarea lui Uranus în Gemeni. Vom avea un nou început, un nou vis în viață, în contextul conjuncției dintre Saturn și Neptun în Berbec.

Toate acestea se desfășoară într-un cadru mai amplu, în care puterea se mută pe Pământ de la autorități către grupuri, comunități și indivizi unici, caracteristici ale Vărsătorului. Trăim o perioadă în care descoperim care sunt valorile noastre adevărate, ceea ce este cu adevărat important pentru noi, concentrându-ne pe acestea și lăsând în urmă tot restul. În acest proces, vom fi deschiși către noi spații în care putem promova și susține noi valori în lume. Așadar, este un moment extrem de puternic în istoria umanității, iar acest lucru va deveni tot mai evident pe măsură ce trec lunile.

Vezi aici previziunile complete.

1. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2024-09-16-at-03-26-29_95146600.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Arma secretă a zodiei Scorpion

Te-a rănit un Scorpion și ai rămas cu multe întrebări? Iată ce ar trebui să...



Cele mai noi articole

Horoscop

Previziunile astrale pentru ziua de 19 septembrie 2024. 


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi într-un labirint fără ieșire

pixel