Amprenta zilei de naștere. Ce spune despre tine faptul că ești născut într-o zi de vineri?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Aşa cum ziua naşterii şi harta natală reprezintă o amprentă foarte importantă, la fel este şi ziua din săptămână în care ne-am născut, fiecare fiind reprezentată de un corp ceresc care guvernează aspecte ale personalităţii noastre.

Şapte corpuri cerești vizibile au fost desemnate din cele mai vechi timpuri ca reprezentante ale zilelor săptămânii, respectiv: Soarele, Luna, Mercur, Venus, Marte, Jupiter și Saturn.

Totodată, strămoșii noștri antici au numit cele șapte zile ale săptămânii după aceste planete, astfel încât fiecare zi a săptămânii are un sens special. 

Ce spune despre tine ziua în care te-ai născut?

Copilul de vineri este iubitor și dăruitor!

Vineri: Ziua lui Venus

Vinerea este condusă de Venus. Cine este? Planeta iubirii, a echilibrului, a frumuseții, a romantismului, a eleganței și plăcerii. 

Venus este cea care stăpânește arta, frumusețea și mai presus de toate, iubirea.

Venus se deplasează în aproximativ unsprezece luni, dar pe o perioadă de doi ani are o mişcare retrogradă care poate dura uneori aproape două luni. Aceasta este pauza care îi inspiră pe artişti, iar Venus este muza pentru noi toți.

Ei bine, copilul de vineri este sociabil, seducător, artistic și uneori prea dependent de opiniile altor oameni sau chiar leneș.

Acest copil trebuie să fie înconjurat de frumusețe și dragoste, altfel talentele lui ar putea rămâne ascunse de lume și bucuria sa va fi supusă. Oamenii născuți vinerea sunt oameni armonioși, destinați artei, modei și creativității și au o slăbiciune pentru lux.

Deși copilul de vineri este un „artizan în viață”, el poate fi și „puțin împrăștiat”, deoarece activitățile sale creative se nasc din experiența vieții.

Să ne amintim ce semne din zodiac sunt guvernate de Venus!

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurul este condus de Venus. Venus este planeta iubirii și a banilor, iar pentru un Taur, acestea sunt numărul 1 și 2 pe lista dorințelor de a se simți stabil și inspirat. Taurul este un iubitor al tuturor lucrurilor plăcute, delicioase, luxoase și scumpe. 

Când te gândeşti la Venus, șansele sunt ca mintea ta să se îndrepte către dragoste, frumusețe.

Iubitor de mâncare bună, de țesături fine, de artă plastică și de dragoste, te atrag toate lucrurile plăcute din punct de vedere estetic.

Influența lui Venus este puternică în semnul Taurului, încurajând nativii să-și răsfețe simțurile. Zeița Iubirii joacă, de asemenea, un rol în loialitatea și angajamentul tău profund față de cei de care îți pasă. Ea nu se încurcă atunci când vine vorba de inima ei, și nici tu.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanţa este condusă de Venus. Din nou, avem o altă planetă care aduce aici o expresie complet diferită de Taur, condus și el de Venus.

Balanța este un semn de aer și este profund angajată în echilibru și parteneriat. Senzualitatea lui Venus este exprimată de Balanță prin parteneriat, design, prietenii de durată și carismă.

Influența lui Venus te face să prețuiești armonia atât în ​​tine, cât și în relațiile tale.

Ești un mediator natural, apreciezi corectitudinea și onestitatea în timp ce lucrezi din greu pentru a-i proteja pe cei pe care îi iubești. Relațiile tale înseamnă foarte mult pentru tine. Te mândrești că ești un bun prieten și partener și cauți aceste calități în alții.

Îți recomandăm să citești și: Amprenta zilei de naștere. Ce spune despre tine faptul că ești născut într-o zi de joi?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel