Amprenta zilei de naștere. Ce spune despre tine faptul că ești născut într-o zi de sâmbătă?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Aşa cum ziua naşterii şi harta natală reprezintă o amprentă foarte importantă, la fel este şi ziua din săptămână în care ne-am născut, fiecare fiind reprezentată de un corp ceresc care guvernează aspecte ale personalităţii noastre.

Şapte corpuri cerești vizibile au fost desemnate din cele mai vechi timpuri ca reprezentante ale zilelor săptămânii, respectiv: Soarele, Luna, Mercur, Venus, Marte, Jupiter și Saturn.

Totodată, strămoșii noștri antici au numit cele șapte zile ale săptămânii după aceste planete, astfel încât fiecare zi a săptămânii are un sens special. 

Ce spune despre tine ziua în care te-ai născut?

Copilul de sâmbătă muncește din greu pentru a trăi.

Sâmbătă: Ziua lui Saturn

Saturn este singura planetă care stăpânește două semne zodiacale adiacente, Capricorn și Vărsător. Saturn este planeta limitelor. Poate, în mod surprinzător, este ultima planetă vizibilă pe cer cu ochiul liber, de pe Pământ.

Ce înseamnă acest lucru?

Indică importanța vieții acestui copil în arborele genealogic și nu vorbește niciodată despre o cale de viață ușoară. Cu influența lui Saturn, acest copil se naște cu o sarcină de rezolvat, modest, lent și studios, orientat către alte lumi și alte vieți.

Copilul de sâmbătă va fi înțelept, profesionist, practic, strict și suspect, cu tendința de a trece cu capul printr-un perete atunci când își dorește ceva. Oamenii născuți sâmbătă sunt individualiști tipici și preferă să fie singuri, dar au abilități excelente de organizare.

Nu în ultimul rând, copiii care s-au născut sâmbăta reuşesc în viață, prin amabilitatea lui Saturn, zeul bogăției, libertății și agriculturii. Să ne reamintim că zeii aveau o mulțime de îndatoriri în epoca romană.

Din păcate, acest lucru nu înseamnă că bebelușii de sâmbătă vor crește și vor fi bogați, dar, cu siguranță, vor fi înțelepți - și, conform rimei, sunt deosebit de muncitori. Cei născuți într-o zi de sâmbătă se pot dovedi „foarte severi și controlați”, dar pentru a contracara acest lucru este „studiul lor asupra filozofiei, a echilibrului și conversației rafinate”. Poate fi un oaspete foarte interesant la cină.

Să ne amintim ce semn din zodiac este guvernat de Saturn!

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul este semnul zodiacal condus de Saturn. Saturn este planeta responsabilității, a muncii asidue, a hotărârii și a disciplinei. Deși s-ar putea să nu sune foarte interesant, Capricornul știe să muncească din greu și să se joace la fel de intens. Integritatea și lipsa de iluzie a nativilor Capricorn este amprenta lui Saturn.

Unii îl numesc pe Saturn stăpânul planetelor, ținând totul sub control și asigurând rute directe către linia de sosire. Saturn are, de asemenea, mult de-a face cu învățarea lecțiilor și înțelegerea limitărilor. Nativii Capricorn pot fi foarte autocritici - ești dur cu tine însuți când lucrurile nu merg conform planului și încerci mereu să înveți din greșelile tale pentru ca acestea să nu se repete. Influența lui Saturn îi face pe aceşti nativi genul de oameni pe care vrei să-i ai mereu în echipa ta și, în același timp, genul de persoane pe care nu vrei să le dezamăgeşti niciodată.

Îți recomandăm să citești și acest articol: Amprenta zilei de naștere. Ce spune despre tine faptul că ești născut într-o zi de vineri?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Eclipsa de soare. OPT curiozități care te-ar putea fascina!

Azi, avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec. Iată...

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare

Previziuni astrale. Eclipsa de Soare se va petrece în...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

11 rase de câini populare în România

Câinele a fost mereu un aliat de bază al omului,...


Top citite
freepik.com

Întâlnirea cosmică dintre Jupiter și Uranus de pe 21 aprilie. Previziuni și sfaturi pentru TOATE zodiile

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină din Scorpion

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia care va avea tensiuni în carieră

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

pixel