Amprenta zilei de naștere. Ce spune despre tine faptul că ești născut într-o zi de miercuri?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Există semnificaţie pentru orice în astrologie, iar fiecare zi din an este marcată de evenimente astrologice care ne influenţează. Şi aşa cum ziua naşterii şi harta natală reprezintă o amprentă foarte importantă, la fel este şi ziua din săptămână în care ne-am născut, fiecare fiind reprezentată de un corp ceresc care guvernează aspecte ale personalităţii noastre.

Şapte corpuri cerești vizibile au fost desemnate din cele mai vechi timpuri ca reprezentante ale zilelor săptămânii, respectiv: Soarele, Luna, Mercur, Venus, Marte, Jupiter și Saturn.

Totodată, strămoșii noștri antici au numit cele șapte zile ale săptămânii după aceste planete, astfel încât fiecare zi a săptămânii are un sens special. 

Ce spune despre tine ziua în care te-ai născut?

Miercuri: Ziua lui Mercur

Mercur este zeul finanțelor, al călătoriilor și al comunicării. S-ar putea să vă amintiți de omologul său grec, Hermes. Copiii de miercuri sunt foarte comunicativi. Sunt, de asemenea, versatili, dar și puțin neglijenți. Totodată, pot fi capabili de multe căutări și vor alege mai multe variante până când vor opta pentru cea care li se potrivește cel mai bine. Aceste eforturi se pot simți mai degrabă ca mai multe eșecuri decât mai multe experimente, pentru a obține un rezultat mai bun. Pot fi și foarte melancolici.

Putem spune multe despre Mercur, de la faptul că se mişcă atât de repede în jurul Soarelui, încât pare să se miște înapoi. Cele trei perioade anuale ale lui Mercur retrograd ne permit tuturor să ne revizuim realizările și să aruncăm suficient haos în planurile noastre, încât cei conduși de Mercur să învețe să fie cei mai buni pe improvizație.

Copiii născuți în această zi vor moșteni calitățile neliniștite și întrebătoare asociate acestei planete. Copilul de miercuri este comunicativ, logic, nesigur, neglijent și versatil. Acești indivizi au un mesaj de transmis celorlalți și trebuie să rămână în mișcare, să învețe și să comunice pentru a prospera.

Oamenii născuți miercuri sunt foarte inteligenți și au abilități de comunicare uimitoare, dar au și tendințe de amatori de muncă.

Să ne amintim ce semne din zodiac sunt guvernate de Mercur!

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemenii sunt conduși de Mercur. Mercur este planeta comunicării, iar Gemenilor le place să vorbească și să împărtășească gânduri, idei, mistere și filozofie. Mercur guvernează, de asemenea, conștiința, comunicarea non verbală și tehnologia.

În mitologia romană, Mercur, despre care se credea că este mesagerul zeilor, a oferit știri și a împărtășit opinii. Planeta îi încurajează pe Gemeni să facă același lucru, de unde și natura lor vorbăreaţă. Toate cele trei semne de aer (Gemeni, Balanță și Vărsător) sunt ambițioase pe plan intelectual, dar accentul pus de Mercur pe minte îi încurajează pe Gemeni în special să învețe, să gândească și să împărtășească mai mult.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioara este condusă de Mercur. În timp ce Mercur guvernează și zodia Gemeni, are o expresie diferită în acest semn de pământ. Fecioara este persoana care rezolvă problemele, cea care face planurile, care priveşte totul logic și care arată cea mai multă responsabilitate din zodiac. Mercur este foarte productiv în zodia Fecioarei, iar ușurința comunicării este exprimată într-un mod foarte liniar, plin de rațiune.

Născuți pentru a rezolva probleme, influența lui Mercur asupra Fecioarei se exprimă printr-o abilitate înnăscută de a discerne și de a discrimina, făcând din zodia aceasta un critic înnăscut, în sensul bun. Ești extrem de concentrat pe cernerea zgomotului lumii într-o manieră organizată, precisă, care lasă puțin loc imaginației.

Îți recomandăm să citești și articolul: Amprenta zilei de naștere. Ce spune despre tine faptul că ești născut într-o zi de marți?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Eclipsa de soare. OPT curiozități care te-ar putea fascina!

Azi, avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec. Iată...

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare

Previziuni astrale. Eclipsa de Soare se va petrece în...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel