Amprenta zilei de naștere. Ce spune despre tine faptul că ești născut într-o zi de duminică?
Autor: , Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 17 Martie 2023, 09:14
Aşa cum ziua naşterii şi harta natală reprezintă o amprentă foarte importantă, la fel este şi ziua din săptămână în care ne-am născut, fiecare fiind reprezentată de un corp ceresc care guvernează aspecte ale personalităţii noastre.

Şapte corpuri cerești vizibile au fost desemnate din cele mai vechi timpuri ca reprezentante ale zilelor săptămânii, respectiv: Soarele, Luna, Mercur, Venus, Marte, Jupiter și Saturn.

Totodată, strămoșii noștri antici au numit cele șapte zile ale săptămânii după aceste planete, astfel încât fiecare zi a săptămânii are un sens special. 

Ce spune despre tine ziua în care te-ai născut?

"Copilul care se naște în ziua Sabatului este norocos, bun și fericit."

Duminică: Ziua Soarelui

Duminica este o zi de odihnă și închinare. Soarele este cea mai consistentă măsură a timpului în zodiac. Soarele vizitează același loc pe care l-a ocupat în momentul nașterii tale la intervale de un an. Această coerență este baza calendarului nostru și a multor alte diviziuni de timp.

Conduși de Soare, oamenii născuți duminica au o aură strălucitoare și personalități magnetice. Copilul de duminică este creativ, nobil, mândru, egocentric, îndrăzneț și adesea gălăgios.

Potrivit astrologiei, oamenii născuți duminică sunt niște norocoși. Copilul de duminică își caută adesea drumul, iese în evidență într-o mulțime și caută lumina reflectoarelor. Mai mult, sunt lideri naturali. Și, bineînțeles, dacă folosiți rima de mai sus ca lumină călăuzitoare, dacă sunteți un bebeluș de duminică, sunteți într-adevăr o persoană veselă.

Ce este Soarele? Forța vieții, lumina și centrul sistemului solar. Guvernează semnul Leului, iar fără energia sa minunată și radiantă, nu am putea supraviețui ca specie. În astrologie, Soarele semnifică însăși identitatea ta, dar și modul în care strălucești cel mai tare în această viață.

Soarele este mintea ta conștientă. În plus, îți poate oferi răspunsul la eterna întrebare: "Cine sunt?"

Dacă înțelegi semnul tău solar la un nivel mai profund, vei fi capabil să-ți începi călătoria astrologică. Să îți descoperi sinele și să privești mai atent la punctele tale forte. La cine ești, ce îți dorești și ce ești destinat să fii.

Soarele este cel care îți conduce întreaga diagramă și poate să indice scopul, calea vieții și ce trebuie să aduci pe lume.

Să ne amintim ce semn din zodiac este guvernat de Soare!

Leu (23 iulie – 22 august)

Leul este semnul zodiacal condus de Soare. Soarele este centrul galaxiei noastre, iar Leului îi place să fie centrul strălucitor al atenției. Soarele ne guvernează voința, ego-ul și exprimarea de sine, iar Leul este un maestru al tuturor celor trei. Leul este, totodată, darnic şi pasional în relațiile sale.

Exuberanța ta, bunătatea ta, energia ta aparent nesfârșită - totul se datorează influenței Soarelui. Cum Soarele reprezintă sinele, principiile de bază ale ființei noastre care alcătuiesc cine suntem, așa că are sens că tu ești cel mai implicat semn. Deși asta poate suna negativ, este de fapt un punct forte. Ești în contact cu tine însuți, mândru de cine ești și nu te temi să o cânți de pe acoperișuri.

Nativii cu Venus în Leu au nevoie de atenție. De apreciere și de multă pasiune. Dacă le oferi aceste lucruri, poți fi recompensat cu răsfăț pe măsură. O persoană cu Venus în Leu este pasionată de distracții, dar să nu uităm nici de faptul că este foarte iubitoare și loială.

Îți recomandăm să citești și acest articol: Amprenta zilei de naștere. Ce spune despre tine faptul că ești născut într-o zi de sâmbătă?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Lecțiile lui Mercur în Taur pentru fiecare zodie

Horoscop Mercur în Taur. Ce ne aduce planeta...


Cele mai noi articole

Lecțiile lui Mercur în Taur pentru fiecare zodie

Horoscop Mercur în Taur. Ce ne aduce planeta...

Ce creatură mitologică ești în funcție de zodie?

Află ce creatură mitologică ești, pe baza semnului tău...


Top citite
Sursă foto: Pexels

Transformări irevocabile pentru Taur, Leu, Scorpion și Vărsător

Sursă foto: Pexels

Lecțiile lui Mercur în Taur pentru fiecare zodie

Sursa: pixabay.com

O zodie de foc se poate îndrăgosti iremediabil până la toamnă! 

Sursa: pixabay.com

Ce creatură mitologică ești în funcție de zodie?

Cross parteneri