Alexandru T. Zărnoianu, numerolog: Anul 2022 aduce împreună cu el influența cifrelor feminine: 2, 4, 6, 8
Autor: Alexandru T. Zărnoianu
Data actualizării:
Data publicării:
Alexandru T. Zărnoianu este numerolog, terapeut si formator. Membru al Asociației Numerologilor din România. El a studiat foarte multe domenii din sfera spiritualității (infoenergetică, practici budiste, Bowen), dar merită menționat și faptul că este pasionat de cafeaua de specialitate și că este priceput la design grafic. Un nativ Berbec, cu marcaj de Pești în astrograma natală. Alexandru a dorit să ne împărtășească despre ce ne așteaptă în 2022. Mai jos veți găsi analiza lui. 

În viață, nimic nu este doar alb sau doar negru. Orice lucru este supus transformării, astfel încât în orice moment putem schimba polaritatea, sensul și semnificația. O experiență ce la prima vedere este ”rea” o putem fructifica într-un lucru benefic pentru noi și vice-versa.

Când analizăm semnificațiile numerologice, luăm în considerare esența cifrelor care, desigur, mai apoi pot fi contextualizate în funcție de sistemul în care se află. Pentru analiza numerologică a anului 2022, sistemul despre care vorbesc suntem chiar noi. Atât lumea cât și fiecare individ ce o compune, deoarece orice sistem este format din subsisteme, iar toate se influențiază reciproc. O singură celulă bolnavă afectează întregul organ.

Fac această introducere deoarece în continuare vreau să vă expun mai multe situații, mai multe direcții, exprimate de aceleași cifre, în care noi, fiecare în parte, poate sau nu transforma veninul în antidot.

Cu toții suntem conștienți (mai mult sau mai puțin) de situațiile cu care ne confruntăm în acest moment la nivel global. Aceste situații, fie că vrem sau nu să acceptăm, reprezintă rezultatul alegerilor noastre individuale și colective la diferiți factori și stimuli ce au apărut.

Anul care vine aduce împreună cu el influența cifrelor feminine. A tuturor cifrelor feminine, a lui 2, 4, 6 și 8, care vor expune întreaga scenă și vor da tonul evenimentelor. Este un dans pe care l-am început de ceva ani încoace, atunci când am trecut în 2000, de la un mileniu al individualității, al energiei masculine, al forței mentale, la un mileniu care vorbește despre colaborare, parteneriat și emoție.

2020 a venit cu contexte și situații ce să ne arate că încă avem multe de învățat. Să ne arate că au trecut 20 de ani, iar noi continuăm cu aceleași tipare, uitând să dezvoltăm abilitățiile necesare noii perioade în care ne aflăm. 2020 a venit cu întrebări: “Cât de mult îmi înțeleg emoțiile?”,  “Ce atitudine adopt în fața fricii?”, “Cum mă raportez la cel de lângă mine?”, “Cum pot lucra cu energia feminină, cu energia haosului?”. Din acest punct am început să ne schimbăm atât de mult încât posibilitatea de întoarcere a ieșit din calcul. Tot ce mai rămânea de făcut era să ne lăsăm purtați de noul val. Pentru unii dintre noi, contextele au fost favorabile deoarece am transformat veninul în antidot, iar aceste experiențe ne-au propulsat înainte, au generat fel de fel de transformări, însă o altă parte dintre noi am fost de-a dreptul copleșiți de tot ce s-a întâmplat.

Mai apoi, în 2021, energia predominantă a început să prindă formă (3), iar toate gândurile și emoțiile noastre se conturează către ceva concret (4).

Ceea ce ne aduce la 2022 și la influențele pe care le vom resimți în anul care vine. După cum am precizat anterior, anul ne aduce în contact cu întregul spectru de cifre feminine, iar de această dată, avem de a face și cu o absență aproape totală a cifrelor masculine în matrița anului. Laitmotivul va fi emoția.

Vibrația 6 a anului vine să pună benzină pe foc fricii care deja există. Accentuează instinctul de supraviețuire, agresivitatea și coboară (sau menține) omul în vectorul 3-6-9, al subconștientului. Ne pune față în față cu latura noastră animalică, cu toate traumele noastre emoționale, mentale, cu aspectele de umbră pe care de multe ori le ignorăm, îngropăm și chiar refuzăm să le acceptăm. 6 vine să testeze și să pună la încercare relațiile cu membrii de familie, cu persoanele apropiate. Poate accentua frustrările sexuale și manifestările în această direcție.

Testele cu care ne vom confrunta la nivel general le găsim în contextele lui 2, 4, 6 și 8. Cel mai potent și des ne întâlnim cu 2, cu tot ceea ce ține de emoție, cooperare, parteneriat. Aspectul emoțional, printre altele, este și cel care ne modifică percepția asupra lumii, a evenimentelor, cât și a imaginii de sine. Este cel care ne conferă energie și ne influențează intuiția și sistemul nostru imunitar.

Cifra 2, emoțiile, sunt prezente în viața noastră în diverse forme, de la muzică, apă, cuvinte, până la relații (cu mama) și trăiri propriu-zise. Toate acestea interacționează între ele, astfel că, fiți conștienți de ce anume “consumați”. În acest sens putem descoperi și un mecanism ce acționează în contextul lui 2 și 6. Modul în care de regulă funcționăm este ca, în momentul în care ne întâlnim cu un stimul ,să RE-acționăm la el. Adică acționăm din nou. Din nou cum? În baza unui tipar (emoțional, mental, comportamental) care s-a repetat de atât de multe ori încât a devenit regulă, iar acum, de fiecare dată când stimulul “x” (în orice formă ar veni el) apare, noi alegem instinctual, inconștient, același tip de abordare. Acest tipar, acest cadru poate fi schimbat tot cu ajutorul lui 4, adică printr-o nouă regulă, un nou obicei.

În 2022, de asemenea, ne putem întâlni cu lecții legate de aspecte financiare, bani, mâncare. Putem fi tentați să cumpărăm mai mult, să acumulăm fel de fel de lucruri și obiecte (de care cel mai probabil nu avem nevoie), ori din frică, ori pentru a ne distrage (pentru că ne oferă acel stimul, acea plăcere).

Este recomandat ca la anul să oferim un plus de atenție către ceea ce înseamnă sănătatea corpului nostru fizic. Să avem grijă la ce mâncăm, la cât de mult ne solicităm corpul.

Cifra 4 ne vorbește și despre legi, reguli, norme și obiceiuri. Ne putem aștepta la schimbări în acest aspect (deoarece România intră în anul lui 5 al ciclului de 9 ani), la noi legi, noi directive. În plan personal este recomandat să identificăm rutinele noastre dăunătoare, la toate nivelurile.

Putem să ne ajutăm în parcursul nostru de semnificațiile cifrei 2 și 4, să ne alegem un ritm al nostru cu care suntem mulțumiți și să dezvoltăm noi obiceiuri benefice. De asemenea, vă invit să stabiliți reguli și limite sănătoase în relațiile cu cei din jur. Să învățați să spuneți și “Nu.”, să creeați un spațiu, un cadru favorabil dezvoltării și vindecării voastre. În acest sens, inclusiv vibrația anului 6 vă ajută și susține. Cifra 6 printre altele ne vorbește și despre vindecare, despre echilibru, armonie și împăcarea contrariilor.

Nu în ultimul rând, vorbim despre cifra 8, despre destinul acestui an 2022. Această vibrație ne atrage atenția asupra aspectelor ce țin de putere, bani și responsabilitate. Ne putem confrunta cu abuzuri de putere de la niveluri mai înalte.

Atenție însă și la dorința noastră de control, la manipulare, la abuzurile de putere pe care le exercităm indivitual. În special pentru persoanele aflate sub vibrația lui 8 sau 4 (indiferent unde o găsim, în anul personal, vibrație interioară etc.) este recomandat să adopte o atitudine corectă în 2022. Ilegalitățile, abuzurile de putere și folosirea în scopuri egoiste a puterii (în orice formă) poate avea consecințe mult mai severe în această perioadă.

Anul 2022 va veni cu multă energie, multe lecții și va accentua mult ceea ce deja există în noi și în lume. Este de responsabilitatea noastră, a fiecăruia, să gestionăm toate aceste aspecte care, în principal, vin din înăuntrul nostru.

“În ce emoții aleg predominant să stau?”, “Sunt conștient de tiparele toxice prezente în viața mea?”, “Ce fac pentru vindecarea mea?”, “Cum mă îngrijesc de cei din jurul meu și cum mă raportez la ei?”, “Îmi asum responsabilitatea propriilor acțiuni?”, “Calc pe capete pentru a supraviețui și a-mi fi bine sau conlucrez cu cei din jur pentru ca toți să prosperăm?” – doar câteva din întrebările pe care te invit să ți le adresezi pentru anul care vine.

În popor avem vorba aceea, “Cum îți așterni, așa dormi.”. Niciun an și nicio epocă nu vine să ne condiționeze cu o singură direcție. Ne oferă doar instrumente. Instrumente pe care noi le folosim pentru a creea. Ce creăm? Viitorul și realitatea în care trăim. 2 poate fi atât parteneriat cât și dualitate, 4 poate fi atât stabilitate cât și îngrădire, 6 poate fi atât vindecare, armonie, cât și agresivitate, frică, 8 poate fi atât nobilitate cât și corupție.

Este timpul să ne asumăm responsabilitatea, să acționăm în direcția în care ne dorim să ne îndreptăm și să conștientizăm că nu mai este vorba doar de noi (1), ci și de noi (2).

Alexandru T. Zărnoianu

Pe Alexandru îl puteți găsi pe paginile lui de Facebook, AICI sau AICI

1. Alexandru ... (alexandru-t--zarnoianu_21898000.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel