Ai renăscut din propria cenușă, după vârsta de 40 de ani? Probabil ești saturnian!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Grație astrologiei, poți să înveți că anumite lucruri sunt mai presus decât tine. Azi, vom face referire la următorul aspect. În unele hărți natale, apare o tendință de a începe viața cu adevărat, ceva mai târziu - în cazul unora, la 40 de ani. Deci, să aflăm cine sunt Saturnienii!

Cine este Saturn și ce legătură are cu timpul?

În mitologia romană, Saturn este o divinitate asociată cu agricultura și cu sărbătorile sezoniere. El este echivalentul lui Cronos în mitologia greacă. În acest sens, Saturn este asociat cu timpul și cu ciclurile naturii.

Legătura sa cu timpul provine din rolul său ca zeu al agriculturii, care reglează ciclurile de semănat și recoltare, și din mitul în care este înfățișat ca fiind întruparea timpului, devorându-și proprii copii.

De asemenea, în astrologie, Saturn este cel ce guvernează timpul, disciplina, maturitatea și responsabilitatea. Deoarece Saturn guvernează Capricornul, unul dintre cele două semne astrologice care conduc structura, disciplina și timpul, acest lucru întărește asocierea sa cu timpul și cu anumite concepte legate de maturitate și înțelepciune.

Saturn sau metafora timpului. Cine este Saturn în astrologie și ce vrea de la tine?

Deci, cine e Saturn? Însuși TIMPUL.

Cum știi că ești Saturnian? Ai face bine să verifici niște detalii în astrograma natala, ca să vezi motivele pentru care ai început cu adevărat să trăiești, după vârsta de 40 de ani:

- ai ascendent în Capricorn?
- ai planete personale în Capricorn: Soarele, Luna, Marte, Venus sau Mercur?
- ai Saturn în hartă lângă Lună, Venus ori Marte?
- ai Saturn în Casa 1, 4, 7, 10?
- ai opoziții ale lui Saturn cu planetele personale?

De ce se redescoperă Saturnienii după vârsta de 40 de ani?

Dacă te regăsești în situațiile mai sus amintite, probabil ai dori și niște explicații.

Ei bine, oamenii care își încep mai târziu viața, deci Saturnienii, au nevoie de o perioadă mai lungă de timp ca să se dezvolte. De fapt, cu cât trece timpul peste ei mai mult, cu atât sunt mai bine. Deși vorbim despre schimbări târzii, crede-ne pe cuvânt că nu vor trece neobservate.

Așadar, ce face Saturn în acest caz? În prima parte a vieții, le aduce nativilor tot felul de teste, de oameni, de suferințe și de traume. Deși sună dur și nu ți le-ai dori, toate sunt simple probe pe care ești nevoit să le treci, dacă vrei să câștigi premiul cel mare de la Cronos.

În unele situații, copilăria Saturnienilor a fost dificilă. Ai fost nevoit să te comporți înțelept, să treci prin multe. Din acest motiv, abia după 36 de ani ai început să te bucuri cu adevărat de viață. O să faci fix ce iți place, o să trăiești totul la intensitate maximă.

Timpul trece altfel pentru Saturnieni. Dar Saturn îi recompensează pe măsură. Probabil ai auzit și tu de situații în care unii oameni au perioade foarte lungi de singurătate ori relații foarte lungi. Cel mai adesea, acești nativi sunt Saturnieni.

Ai în vedere și: Zodiile BINECUVÂNTATE de astre până în 2025. Care sunt nativii loviți de noroc?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zile mirifice pentru o zodie

freepik.com

Previziuni axa destin-karmă pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară până în ianuarie 2025

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Revelații și optimism pentru o zodie

freepik.com

Previziuni axa destin-karmă pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești până în ianuarie 2025

pixel