"Ai nevoie de echilibru FINANCIAR și ENERGETIC". Influența Nodului Sud în Balanță pentru nativii Pești
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Pe 12 iulie 2023, Nodurile Lunare au trecut pe axa Berbec-Balanță, unde vor rămâne până în ianuarie 2025. Iată la ce trebuie să fie atenți cei născuți în semnul Peștilor și cei cu ascendent în Pești.

Putem discuta despre apariția unor situații predestinate.

Nodul Sud în Scorpion ne-a trecut prin diverse lupte de supraviețuire, din decembrie 2021 până acum. Iar Nodul Sud în Balanță ne va obliga să găsim un echilibru în relațiile noastre.

Din proprie experință, astrologul DC News, Daniela Simulescu, și-a dat seama că Nodul Sud este cel mai important punct dintr-o astrogramă natală. Aceasta este de părere că Nodul Sud reprezintă ceea ce preluăm noi din spatele alor noştri. Nu putem să spunem despre tine ce ai fost în vieţi trecute, dar putem să ne dăm seama de tiparele tale transgeneraţionale.

Desigur, aceasta este opinia astrologului, care nu dorește să contrazică părerile altora. 

Personalități din zodia Pești care au făcut istorie: Einstein este doar una dintre ele! 

Ce vrea Balanța? Echilibru. Dar Nodul Sud ce aduce? Dezechilibru.

Ce aduce Nodul Sud în Balanță pentru Pești și cei cu ascendent în Pești?

Acești nativi se confruntă cu o poziționare a Nodului Nord în Casa a 2-a și a Nodului Sud în Casa a 8-a.

În mod neașteptat, Peștii pot constata că nu mai beneficiază de apreciere din punct de vedere financiar sau că nu primesc recompensele pe care le merită.

Ce culoare norocoasă au Peștii dar și ce trebuie să evite?

Casa a 8-a, în care se află Nodul Sud, poate fi o sursă de pierdere de energie, ce determină oscilații extreme între momentele de energie debordantă și cele de letargie.

Referitor la semnificația Nodului Nord în Casa a 2-a, această poziționare îi îndeamnă pe nativii ultimului semn din zodiac să exploreze noi modalități de a-și crește veniturile, în loc să se plângă de subevaluarea din partea angajatorilor.

Ar trebui să fie mereu în căutare de soluții, cum ar fi diversificarea surselor de venit sau chiar găsirea unui nou loc de muncă.

De asemenea, Casa a 2-a este asociată și cu aspecte legate de alimentație și sănătate.

Zodiile și moda. Cum se îmbracă femeia Pești? Daniela Simulescu: "Este enigmatică, misterioasă!"

În loc să se lase pradă letargiei din cauza Nodului Sud din Casa a 8-a, ar trebui să ia inițiative pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate și nivelul de energie, fie că este vorba de consultarea unui specialist, adoptarea unui regim alimentar adecvat sau folosirea unor suplimente alimentare.

Astrologul recomandă ca Peștii să-și concentreze eforturile pe a-și crea un plan până la începutul anului 2025. Un plan care să le ofere control și satisfacție personală în ceea ce privește situația lor financiară.

Este esențial să aibă grijă de propria lor bunăstare și să evite situațiile care le pot afecta negativ, atât din punct de vedere energetic, cât și financiar, mai ales în cazul unor evenimente neplăcute, precum partajul sau divorțul.

Citește și acest articol: Peștii, adevărații supraviețuitori ai zodiacului! Opinia unui astrolog despre natura lor revoluționară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie

Pixabay.com

Ce trebuie să știe nativii din zodiacul chinezesc până pe 8 mai? Aveți mai multă putere!

Sursă foto: Pexels

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

pixel