Ai curajul de a face saltul în necunoscut! O zodie de pământ trebuie să facă imposibilul să devină palpabil
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ce oferte primește de la astre, dar ce trebuie să ofere în schimb următorul semn din zodiac?

Avem previziuni pentru Taur și cei cu ascendent în Taur!

Să discutăm mai întâi despre cel mai important eveniment astrologic al lunii aprilie, mai ales pentru acest semn din zodiac. Este vorba despre Marea conjuncție dintre Jupiter și Uranus de pe 21 aprilie, care se va petrece în Taur.

Ce poți face? Unele schimbări care te pot face să te simți diferit. Astrologul Daniela Simulescu îți recomandă să începi cu unele modificări prin garderobă. Nu te sfii și încearcă să îți schimbi puțin stilul sau cumpără și alte obiecte vestimentare pe care să le integrezi cu succes în ținutele tale. De asemenea, ai face bine să îți dai seama dacă ai sau nu libertate la job sau în relația ta. Poate că ai nevoie de un plus de flexibilitate, în ambele sectoare importante ale vieții tale.

Agitație mare pentru o zodie în aprilie. Trebuie să învețe să fie mai calculată!

Conjuncția aceasta îți oferă curaj nebănuit, dar și încredere suplimentară. Știm că ție îți este teamă să riști, dar ai face bine să înțelegi că multe dintre temerile pe care le ai sunt nejustificate. Orice schimbare este de bun augur la tine, așa că poți să faci ceva pentru prima dată. Da, un salt în necunoscut nu ți-ar strica.

De asemenea, poți să reții următorul lucru ca nativ Taur. Aceste schimbări pe care ești încurajat să le faci luna viitoare nu trebuie făcute în ciuda altora, ci pentru propriul tău bine. Așa că stai puțin și gândește-te la ce capitol ai putea să aduci un suflu nou. Unde poți să fii mai nonconformist? Indiferent de vârsta pe care o ai, poți găsi metode potrivite să inovezi.

Cătălina Mărăcineanu, specializată în astrologie financiară și vocațională, ne-a oferit și ea părerea sa despre nativii Taur. Ce aflăm?

Pentru Tauri, conjuncția o să se petreacă în Casa întâi. Deci, discutăm cu precădere despre corpul fizic. Aceste persoane pot face inclusiv schimbări de look mai radicale sau pot deveni mai interesați de alt tip de hrană. Mănâncă diferit, fă schimbări notabile în stilul alimentar.

Fii atent și la oamenii din jur. Poți fi un pic iritat de ei și ei de tine, apar frustrări și poți să nu le uiți foarte repede. Dar asta te poate impulsiona.

Marte o să intre în Casa a douăsprezecea la finalul lui aprilie așa că vei fi nevoit să faci un pas în spate. Dar până atunci, ai o putere fantastică de convingere. Îți poți seta obiective clare și lupți pentru viitorul apropiat. De asemenea, poți să îți dai seama că unele situații pe care te bazai înainte, nu vor mai funcționa. Fă mai multe activități cu persoana iubită.

Deși unele aritmii pot necesita proceduri invazive, cum ar fi plasarea unui dispozitiv implantabil precum un stent, nu toate aritmiile necesită astfel de intervenții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel