Ai avut o copilărie grea? Un astrolog internațional explică ce aspecte ai în harta natală
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Semnele abuzului din copilărie pot fi regăsite în propria diagramă a nașterii. Iată ce ne spune un specialist.

Kapiel Raaj, astrolog internațional, vorbește despre traumele sau abuzul din copilărie și ce legătură au acestea cu propria hartă a nașterii. 

Deși nu ne place acest subiect, pentru că este unul serios și foarte dureros, aceste cazuri sunt la tot pasul. Se poate să fie și o lecție a planetelor, care vor să ne învețe mai multe despre viață în general. 

Divorțul în astrogramă. Cum îți poți da seama dacă vei trece prin asta, dacă te căsătorești târziu sau deloc?

Desigur, despre aceste teme nu aflăm din simpla zodie sau poziție a Soarelui la momentul nașterii. Este vorba despre niște detalii mult mai complexe. 

Primul factor important prin care ne putem da seama dacă am fost abuzați în copilărie, fie fizic, psihic sau sexual este legat de planeta Marte. Marte în Rac în harta natală la un anumit grad și în anumite case oferă o tendință foarte puternică de a fi abuzat în copilărie. 

Dacă Marte este la tine în Casa a douăsprezecea, a doua, prima, a patra, a șaptea sau a opta aduce niște situații în care s-ar putea să fi fost abuzat în copilărie. 

De pilda, dacă Marte se află în Rac în anumite grade și în Casa a douăsprezecea, adesea reprezintă că un copil este abuzat sexual în copilărie. Dacă este în Casa Întâi în harta natală, poate fi vorba de abuz fizic, de bătăi, iar în Casa a doua, aduce abuzuri verbale, fiindcă această casă discută și despre discurs. Poate că în această situație, ai fost des atacat verbal în copilărie, indiferent dacă de mamă, de tată sau de alte persoane care te-au îngrijit. Casa a patra este cea a familiei, a mamei, a căminului. Cei care au acest aspect în harta nașterii au o relație defectuoasă cu mama, iar aceasta rănește des copiii în primii ani de viață. De asemenea, Marte în Casa a șaptea indică abuzuri sexuale în copilărie, iar Marte în Casa a opta aduce aminte de abuzuri severe, repetitive.

Când Marte este în Rac de la 3 la 16 grade, atunci apar aceste probleme de abuz în copilărie. Desigur, dacă este plasat și în casele despre care am discutat mai sus. 

Astfel, dacă ai aceste aspecte, îți poți explica mai multe din copilăria ta, în cazul nefericit în care ai trecut prin aceste forme de abuz. 

Youtube video image

Îți recomandăm să citești și următorul articol de pe Astrosens: Kapiel Raaj, astrolog internațional: "Iată ce înseamnă să ai Jupiter retrograd în harta natală!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Sunt compatibili Leii și Racii? Ce provocări întâmpină?

Ce aflăm despre compatibilitatea dintre Berbec și Rac?

Arma secretă a zodiei Scorpion

Te-a rănit un Scorpion și ai rămas cu multe întrebări? Iată ce ar trebui să...



Cele mai noi articole

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur și Gemeni

Ce vești primesc primii trei nativi ai zodiacului?...


Top citite
freepik.com

Mai avem două luni cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

Freepik.com

Octombrie începe cu o Eclipsă de Soare! Patru zodii vor primi semne de la Univers

Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur și Gemeni

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?