Află ce CULOARE are AURA ta, care este energia pe care o emană, ce semnficații poartă. Cum se „curăță” aura
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Aura este o rază vibrantă de culoare compusă din energie care curge în jurul ființelor vii. Provenind din cuvântul grecesc pentru „briză”, aura noastră indică stările noastre de spirit, emoțiile și atmosfera generală.

Ai ghicit vreodată la ce se gândea un prieten înainte să spună cuvintele? Sau ai simţit imediat o energie rea de la cineva, dar nu prea puteai explica de ce? Probabil nu citeşti gândurile oamenilor, dar le simţi aura. Oriunde mergem, percepem energia altor oameni pe câmpul aurei lor, conform Daily Oprah.

În esență, înainte de a putea schimba chiar şi un salut cu cineva, aura noastră face prima impresie pentru noi. Dar există o avertizare: ochiul uman nu poate vedea aura fără antrenament. Acesta este motivul pentru care trebuie să ne recalificăm modul în care privim lucrurile pentru a ne permite să vedem propria noastră lumină exterioară. Merită efortul. Odată ce puteți vedea aura, este posibil să vă puteți înțelege mai bine pe voi și pe ceilalți. Pentru credincioși, aura este un portal către un tărâm mai mistic și sunt dovezi de natură psihică pe care nu le putem comunica sau exprima.

Vrei să afli ce culoare are aura ta? Ai nevoie de o oglindă și de un fundal alb (o foaie albă de hârtie, de exemplu).

Uită-te în oglindă un minut în fața unui fundal alb. Concentrează-te pe un punct focal din mijlocul frunții. Fără să miști ochii, scanează perimetrul exterior al capului și al umerilor. Culoarea pe care o vezi în jurul capului și umerilor este aura ta.

O altă modalitate de a-ți găsi aura este să te uiți la mâini aproximativ un minut. Strălucirea pe care o vezi radiază din mâini este aura ta. 

Rețineți că fiecare culoare a aurei este asociată cu o chakră sau un centru de energie diferit. De exemplu, roșu - o aură asociată cu energia și vitalitatea - se referă la chakra rădăcină. Desigur, este posibil să vedeți nuanțe amestecate ale culorilor de mai sus. Cele enumerate sunt cele mai populare.

Aura poate schimba culorile

Starea ta de spirit se poate schimba, la fel și culoarea aurei tale. Acest lucru poate depinde de compania ta întrucât diferite energii se pot agăța de aura noastră personală, dar depinde și de gradul tău de auto-îngrijire. Din acest motiv, este important să bei multă apă, să dormi suficient și să eviți negativitatea. Vestea bună este că ne putem curăța aura și îi putem readuce vibrația, chiar și după o perioadă grea.

Cum să îmi curăţ aura?

Adesea, luăm energii de la alţi oameni care nu sunt ale noastre. Acest lucru ne poate face să ne simțim neobișnuiți, epuizați sau anxioși. Când se întâmplă acest lucru, este timpul să vă curățați aura. Puteți face acest lucru făcând baie sau făcând duș cu Epsom sau sare din Himalaya, care vă vor curăța câmpul energetic. Alţi oameni îşi curăţă spațiul și corpul cu salvie albă, puteți medita sau puteţi utiliza un cristal de selenit ca o baghetă pe corp pentru a detoxifica toate vibrațiile negative.

Află de aici cum se curăță cristalele și de ce este atât de important să faci asta.

Energia culorilor emanate de aura oamenilor și semnificația acestora:

Alb

Aceasta arată o personalitate bine echilibrată, calmă și deschisă posibilităților. Cei cu aura albă pot avea tendința de a prelua energia celorlalți. Albul este cel mai rar dintre toate culorile de aură.

Gri

Cei cu aura gri pot denota o perspectivă sceptică sau o persoană predispusă să vadă paharul pe jumătate gol. Deschiderea către noi posibilități este grea și va necesita efort, dar efortul se va dovedi a aduce multiple satisfacții.

Maro

O aură maro indică adesea un moment de egoism și nesiguranță. A vedea o aură maro indică faptul că aveți nevoie de curățare sau că trebuie să dați mai mult altora în loc să luați.

Negru

O aură neagră poate arăta o energie întunecată, adusă de un comportament egoist și neplăcut. Aspectul acestei aure poate indica faptul că persoana trebuie să renunțe la bagajele care opresc energia pozitivă în viața lor.

Roșu

Pasiunile sunt la ordinea zilei în cazul celor care au o aură roșie, deoarece trăiesc după dorințele și emoțiile lor. Creativă la bază, aura roșie manifestă întotdeauna noi obiective și se inspiră prin intermediul unor puncte artistice. Aura roșie poate indica, de asemenea, un moment de schimbări creative esențiale.

Roz

O aură roz denotă pe cineva care își dă inima celorlalți fără a cere mult în schimb. Dacă aveți o aură roz, asigurați-vă că energia dvs. dăruitoare este reciprocă și că primiți și voi ceva pozitiv de la cei de care vă pasă.

Portocaliu

Creativitatea este cheia pentru cei care au o aură portocalie. Arta lor le aduce pace, dar numai dacă se pot concentra pe un singur lucru la un moment dat. Minţile pot fi hiperactive, ceea ce înseamnă că trebuie să-și perfecționeze ideile pentru a le aduce la realitate.

Galben

Cei cu aura galbenă au o energie ridicată și emană optimism. Este de folos ca aura galbenă să trăiască în prezent fără a se stresa asupra viitorului.

Verde

Aura verde marchează o persoană întemeiată, harnică și iubitoare de natură. Ei sunt constructorii spectrului auric de culoare, ceea ce înseamnă că ei primesc schimbările şi creșterea. Dezavantajul este că acestea pot fi predispuse la gelozie sau concurență.

Albastru

Cei cu aură albastră sunt sensibili emoțional și sunt auto-expresivi. Aceste persoane pot fi timide în a lăsa sentimentele lor cele mai profunde să fie cunoscute, ceea ce înseamnă că ar trebui să asculte atunci când aceste sentimente încearcă să „vorbească”.

Indigo

O aură indigo denotă o persoană înțeleaptă cu un suflet vechi. Uneori, ei scapă în propria lor lume secretă pentru a-și proteja energia, mințile și inimile de ceilalți.

Violet

Unde începe și se termină? Dorința de a fuziona este profundă cu o aură violet, deoarece aceste persoane caută în permanență o conexiune la un nivel profund. Conștientizarea spirituală, conștientizarea emoțională și sentimentele psihice sunt semnele unei aure violet.

Ai citit și despre culorile norocoase ale zodiilor, culorile care le aduc energie pozitivă, dar și ce culori ar trebui să evite fiecare semn zodiacal? Detalii aici! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel