Află care sunt ZODIILE AVANTAJATE de eclipsa de pe 30 aprilie!
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce în prim-plan efectele pe care le va avea eclipsa de pe 30 aprilie asupra unor zodii, mai precis, care vor fi cele care vor beneficia din plin!

Pe 30 aprilie avem mai multe aspecte uimitoare. Pe de o parte, Venus conjuncție Jupiter în semnul Peștilor, deci putem spune că avem de-a face cu „ziua cea mai iubibilă/romantică“ din 2022, planeta iubirii se întâlnește cu planeta abundenței. 

Tot pentru data de 30 aprilie astrologul Daniela Simulescu ne vorbește despre prima eclipsă de Soare a lui 2022 care se petrece lângă o Lună Nouă în Taur. 

Având în vedere că evenimentul are un Ascendent în Capricorn și avem în aceeași zi o Conjucție Venus-Jupiter, nu poate fi decât o zi memorabilă pe care nu o putem lăsa să treacă fără să plantăm ceva. Acest „ceva” va avea o caracteristică extrem de importantă: va fi DURABIL! Va rezista în timp, îi vom vedea roadele!

Totodată, Luna Nouă este în conjuncție cu Uranus, deci ceea ce implementăm acum, sau ceea ce „plantăm” ar putea avea aspecte revoluționare care să ne ușureze munca.

Zodiile care vor fi avantajate de evenimentele de pe 30 aprilie sunt Racii, Fecioarele și Peștii!

Rac / Ascendent în Rac

Dacă vin oameni noi în viața voastră, nu îi respingeți, bine nici nu îi acceptați total, dar nici nu îi respingeți, s-ar putea să vă aducă ocazii nemaipomenite de a construi noi prietenii, noi legături, oameni care să creeze alături de voi conexiuni pragmatice din care să poată câștiga ambele părți. Referitor la familia și prietenii pe care îi aveți deja, dacă îi puteți ajuta, bine, dar nu treceți peste ce își doresc ei. Este o perioadă bună să puneți intenții.

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Aveți șansa de a călători și de a studia într-un mod inedit. Vi se schimbă resursele și vă gândiți viața altfel, dintr-o dată planificați mai eficient. Aveți nevoie de expansiune, de lărgirea orizontului intelectual, dar și al celui terestru. Gândiți-vă și la o călătorie în zona studiilor, la faptul că puteți învăța o limbă străină, puteți să vă înscrieți un curs interesant.

Pești / Ascendent în Pești

Această eclipsă se petrece in casa a 3-a, puteți participa la interviuri în cazul în care vreți să vă schimbați locul de muncă și să faceți rost de mai mulți bani astfel. Și voi puteți să vă înscrieți la diferite cursuri care să vă îmbogățească orizontul cunoașterii. Să vă hrăniți această parte a studiilor, să faceți un curs, o călătorie din care să învățați ceva care vă va folosi pe termen lung. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se răsfețe!

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie se va gândi doar la bani!

pixel