Află care este zodia VEDETĂ a lunii aprilie!
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Pe 12 aprilie avem o conjuncție Soare-Jupiter în semnul Berbecului. 

Am putea spune că Berbecul este vedeta lunii aprilie. Îl vei avea pe Jupiter alături. Iar celelalte aspecte ale lunii oarecum te bucură.

Vrei să ieşi din culcuşul tău, să fii văzut, să fii ascultat, validat, apreciat. Este o lună în care trebuie să pui preţ pe fizicul tău, poate începi să faci sport. Este o lună în care poţi să te îmbraci altfel, să te coafezi altfel, o lună în care să te vezi diferit. Să nu uităm că totul porneşte de la sănătate, de la vitalitate şi apoi de la partea asta superficială, de cum te vezi, cum te îmbraci şi cum te manifeşti în lume. Prezența Soarelui în semnul tău, până pe 20 aprilie, vine cu o doză în plus de curaj şi de impulsivitate.

Nu prea știi ce oportunități să alegi și cum să le sortezi. Însă, este important să pui bazele la ceva, să începi ceva și să construiești. Nu lăsa luna aprilie să treacă de dragul de a trece. 

Vor fi unele discuții cu familia sau unele controverse legate de spațiul locativ, de case, de locuință. Se produc momente de furie din când în când, mai ales că intervine și Jupiter și dă apă la moară lui Marte. Dar, furia pe care o poți resimți în luna aprilie te poate ajuta să faci ceva constructiv.

De pildă, dacă te superi într-o zi la locul de muncă, acest lucru o să te facă să treci singur la treabă. Nu mai aștepți nimic de la nimeni.

Mercur va intra în Casa a 2-a, a banilor, pe 3 aprilie. Acolo o să și retrogradeze pe data de 21 aprilie. Poate situația financiară va fi cea care te va împinge de la spate să schimbi ceva în viața ta cu adevărat.

Pe data de 20 aprilie, vom avea a doua Lună Nouă în semnul tău, din 2023. Și se va petrece alături de o Eclipsă de Soare.

Așadar, la finalul lui aprilie, toate îți pot merge ca pe roate. Nu mai poți să dai vina pe nimeni și pe nimic. Este adevărat că pot fi oameni în jurul tău care au probleme. Dar, dacă nu sunt ale tale, nu te contamina cu ele.

Profită de aprilie, fiindcă astrele îți vin în ajutor. Găsește niște obiceiuri care să te ajute, creează-ți niște ritualuri și aruncă tot ce nu funcționează în viața ta. Și construiește ceva. Lui Jupiter îi place încrederea.

Nativii care au încredere în ei vor reuși foarte multe lucruri!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

pixel