Acestor DOUĂ zodii li se poate schimba radical viața până în 2025! Cu ce se vor confrunta?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Schimbarea Nodurilor Lunare a avut loc pe 12 iulie. Iată ce poate să apară în viața următoarelor două semne din zodiac!

Pe 12 iulie, Nodurile Lunare au trecut de pe axa Taur-Scorpion pe cea Berbec-Balanță! Discutăm despre mişcarea medie a Nodurilor, nu cea reală!

Putem spune că cele mai afectate semne din zodiac vor fi Berbecul și Balanță. Iată care sunt previziunile pentru acestea!

Berbec/Ascendent în Berbec

La tine, găsim Nodul Sud în Casa a 7-a, care discută despre relații. Pentru tine, tot ceea ce va conta va fi relația. Ai tot timpul în minte ce face și ce nu face partenerul de viață. Este adevărat, însă, că acest dezechilibru, o să aibă loc atât în ceea ce privește parteneriatele afective, cât și în cele profesionale.

Totodată, Nodul Nord îți spune că acea relația nu o să funcționeze până când nu o să îți concentrezi atenția asupra propriei persoane. Tu vei tinde să mergi către ceilalți, pe care vrei să îi întrebi cum ar fi mai bine să procedezi. Însă ai face bine să renunți la acest gând, pentru că nu este bine cum spun ei.

Cu Nodul Sud în Casa a 7-a, ai face bine să renunți la ce spun ceilalți. Chiar dacă ești îndemnat mereu să pui întrebări și să ceri sfaturi. 

Până în anul 2025, dezechilibrele în zona relațională își vor face simțită prezența așa cum nu credeai vreodată. Deși nu este cazul să te gândești la scenarii dintre cele mai rele, ai face bine să te bazezi pe propriul arbitru. De asemenea, nu trebuie să te mai gândești la faptul că nu îți mai merg relațiile. Și nu mai da nici vină exclusiv pe cei din jur. Mai bine pune la punct tot ce ține de tine. Menține-te sănătos, învață lucruri noi, ai mai multă grijă de propria identitate.

Mai mult, pune accent pe propriile valori, pe principii. Ce aduci tu când intri într-o relație? Dacă nu știi cine ești atunci când începi o legătură amoroasă, nu o să meargă nimic pe acest plan. Încearcă să îți dai seama ce vrei de la viață. Până în 2025, aceste situații vor continua să apară.

Balanță/Ascendent în Balanță

Și nativii Balanță sunt vizați de schimbarea nodurilor. Nodul Nord este în Casa întâi, așa că vorbim despre dezechilibre pe zona de sănătate. Tu s-ar putea să nu mai știi cine ești și îți dorești să ai toată atenția îndreptată asupra ta.

De fapt, vine o perioadă în care te vezi nevoit să înveți să comunici mai eficient cu cei din jurul tău. Chiar dacă sunt și lucruri care nu îți convin la ei. Înainte să iei decizii majore până în anul 2025, ar fi bine să te consulți mai mult cu partenerul, cu părinții, inclusiv pe plan profesional.

Schimbarea Nodurilor dorește să îți reamintească de faptul că ai nevoie să te consulți mai mult cu oamenii. Până atunci, ai face bine să nu iei decizii de capul tău. Nu face lucruri singur.

Dacă ai probleme de sănătate, nu te diagnostica de unul singur și nu procura medicamente sau leacuri, fără să ai o consultație în prealabil. Consulta de fiecare dată medici specializați pe problemele tale, care să îți spună ce ai de făcut pe mai departe.

Ce trebuie să reții tu? Că trebuie să mergi de fiecare dată către ceilalți, care să te ajute cu ce ai de făcut. Cu alte cuvinte, lasă-te ajutat, cere sfaturi la nevoie. Ascultă-ți propriile gânduri, dar și pe ceilalți. Abia apoi ia o decizie clară.

Poți să fii interesat și de: Zodia care se confruntă cu un carusel emoțional pe planul relațiilor. Ce îi așteaptă pe următorii nativi?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel