Aceste ZECE persoane celebre s-au născut cu Mercur în Leu în astrogramă. Ce știm despre ele?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Pentru că azi Mercur poposește în semnul Leului, îți punem la dispoziție o listă cu celebrități care s-au născut cu acest tranzit în harta natală. Află care sunt și prin ce s-au făcut remarcate.

Dacă îți cunoști zodia, ascendentul, Luna sau Venus, poate ești curios să afli și unde este plasat Mercur în astrograma ta natală. Mercur este atât planeta comunicării, cât și a memoriei, a transportului și a intelectului. Semnul în care se regăsește Mercur în hărțile noastre natale va influența toate aceste trăsături.

De asemenea, Mercur este planeta minții și guvernează modul în care înțelegem lumea.

Mercur ne ajută să ne construim propria încredere prin ceea ce spunem, prin ceea ce învățăm, prin ceea ce gândim. De multe ori, Mercur se vede și prin tot ce ține de mimică, de gesturi.

Cum se manifestă Mercur în fiecare semn zodiacal? Află ce poate spune despre cariera ta ideală

Cei cu Mercur în Leu au un temperament foarte puternic. Ești pasional, ai o inimă mare, ești plin de iubire, de chef de viață și de sete pentru succes. Este clar că un nativ cu Mercur în Leu este magnetic. Tu te-ai născut ca să conduci. Așa că te atrag carierele care te pun în lumina reflectoarelor - artist, celebritate, sportiv.

1. Barack Obama

Barack Hussein Obama II, născut la 4 august 1961, este un politician și avocat american care a ocupat funcția de cel de-al 44-lea președinte al Statelor Unite între 2009 și 2017. Membru al Partidului Democrat, Barack Obama a fost primul președinte afro-american al Statelor Unite.

2. Michael Jackson

Michael Joseph Jackson (29 august 1958 - 25 iunie 2009), a fost un cântăreț american, compozitor și dansator. Unul dintre cei mai cunoscuți de pe glob. Mișcările sale speciale de scenă, precum și cântecele sale, sunt extrem de populare și în zilele noastre.

3. Napoleon I

Napoleon I, împăratul francezilor (născut Napoleone di Buonaparte, și-a schimbat numele în Napoléon Bonaparte) (15 august 1769 - 5 mai 1821), a fost un general în timpul Revoluției Franceze, conducătorul Franței ca prim consul al Republicii Franceze din 11 noiembrie 1799 până la 18 mai 1804, împărat al francezilor (Empereur des Français) sub numele Napoléon I.

4. Robin Williams

Robin McLaurin Williams (21 iulie 1951 – 11 august 2014) a fost un actor și comedian american. Născut în Chicago, acesta a început să interpreteze comedia tip stand-up în San Francisco și Los Angeles la mijlocul anilor 1970.

5. Sandra Bullock

Sandra Annette Bullock (născută la 26 iulie 1964, este o actriță, producător și filantrop american-german. Ea a fost cea mai bine plătită actriță din lume în 2010 și 2014. În 2015, Bullock a fost aleasă drept cea mai frumoasă femeie din lume și a fost inclusă în 2010 în topul celor mai influenți 100 de oameni de pe glob.

6. Bill Clinton

William Jefferson „Bill” Clinton (născut William Jefferson Blythe III; 19 august 1946, este un politician și avocat american care a ocupat cel de-al 42-lea președinte al Statelor Unite între 1993 și 2001. Înainte de președinția sa, a ocupat funcția de guvernator al Arkansasului (1979–1981 și 1983–1992) și de procuror general al Arkansasului (1977–1979).

7. Mick Jagger

Sir Michael Philip "Mick" Jagger, născut la 26 iulie 1943, este un cântăreț, compozitor, actor și producător de film englez care a câștigat faima mondială ca solist și unul dintre membrii fondatori ai grupului Rolling Stones.

8. Nelson Mandela

Nelson Rolihlahla Mandela (18 iulie 1918 – 5 decembrie 2013) a fost un revoluționar sud-african anti-apartheid, care a fost întemnițat și apoi a devenit un politician și filantrop care a ocupat funcția de președinte al Africii de Sud între 1994 și 1999. A fost primul om de culoare din Africa de Sud care a ocupat funcția și primul ales într-o alegere multi rasială pe deplin reprezentativă.

9. Frida Kahlo

Frida Kahlo (6 iulie 1907 – 13 iulie 1954) a fost o pictoriță mexicană, ce a descris cultura indigenă a țării sale într-un stil care combină realismul, simbolismul și suprarealismul. Susținătoare activă a comunismului, a fost soția muralistului și pictorului cubist mexican Diego Rivera.

10. Ernest Hemingway

Ernest Hemingway a fost un romancier american, câștigător al Premiului Nobel. Acesta a fost cunoscut ca scriitor de mare însemnătate. Pe lângă talentul literar, era celebru și pentru masculinitatea sa. Cu toate acestea, a reușit să își arate partea mai vulnerabilă, prin scrisorile trimise către actrița Marlene Dietrich.

Vezi și: Celebrități născute sub semnul Racului. Iată care este topul nostru și prin ce se remarcă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

PATRU zodii care se pregătesc de schimbări memorabile

Previziuni astrale. Pe 26 mai, Jupiter intră în Gemeni. 


Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu o nevoie de validare

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii mai 2024. Zodiile cele mai avantajate

Sursă foto: Pexels

Vești neașteptat de bune pentru Taur, Fecioară și Pești. Provocări pentru Gemeni și Săgetător

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Compromisuri pentru o zodie

pixel