Abundență și prosperitate în harta natală. Care sunt planetele ajutătoare?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
O înțelegere mai amplă a ADN-ului tău astrologic te poate ajuta să te vindeci și să trăiești mai frumos.

Nu doar că Universul te afectează aici pe pământ, dar energia ta internă se poate manifesta în realitatea ta exterioară. Prin cunoașterea hărții tale de naștere, îți poți descoperi lumina interioară și îți poți vindeca provocările pentru a-ți schimba energia forței de viață. În acest fel, poți să îți construiești realitatea cu ușurință.

Norocul și abundența ta naturală

Toată lumea are noroc, dar și abilitatea de a cultiva abundența în astrograma lor. Însă, trebuie doar să știi unde îţi apar aceste aspecte în propria viață. Trebuie să știi că abundența nu înseamnă doar bani, ci este o stare generală de sănătate, bucurie, mulțumire și stabilitate.

Poziţia lui Venus în astrograma ta natală poate indica unde și cum poți experimenta acest lucru. Planeta abundenței, Venus, stăpânește peste semnele Balanță și Taur și vorbește despre dragoste, frumusețe, romantism, relații, bogăție și egalitate.

Jupiter reprezintă noroc, creștere, înțelepciune și expansiune. Guvernând semnul Săgetătorului, acest corp ceresc poate determina unde experimentezi beneficiile lui Jupiter în viața ta.

Așadar, de îndată ce te bazezi pe Jupiter, atunci poți experimenta beneficii financiare și de creștere. Este, în esență, „butonul ușor” în ceea ce privește găsirea adevăratei tale bucurii și a destinului pe care îl ai. Cunoscând acest lucru despre propria diagramă, îţi poți stabili clar intențiile, prezentând o cale mai ușoară de acum înainte.

Foloseşte acest timp ca moment pentru vindecarea rănilor vechi, identifică viziunea visului tău pentru viața ta, stabileşte-ţi intențiile și creează pașii necesari pentru a ajunge acolo.

Importanța provocărilor de vindecare

Planetele și plasările din diagramă, cum ar fi Lilith, Chiron, Saturn, Nodurile lunii și Pluto, pot debloca zone care v-au întârziat puterea de manifestare. Înțelegerea locului în care aceste aspecte sunt plasate în diagrama ta de naștere este extrem de vindecătoare. Iată un ghid rapid pentru fiecare.

Lilith: Represiune și suprimare
Chiron: Răni și traume
Saturn: Lecții dure și restricții
Pluto: Puterea și transformarea
Nodurile Lunii: Calea vieții

Manifestarea viselor

După un an greu sau extrem de provocator, universul ne oferă o poartă frumoasă pentru a ne transforma viața într-un mod pozitiv. Când planetele se află în zona lor de confort, ele se pot exprima la maximum.

Ce poți să faci? Rezervă-ţi un moment pentru vindecarea rănilor vechi, este foarte important. Apoi, identifică viziunea visului tău pentru viața ta, stabileşte-ţi intențiile și creează pașii necesari pentru a ajunge în acel punct.

Practicile metafizice cum ar fi tabelele de vizionare, meditația, citirea diagramei naționale și jurnalizarea intențiilor tale sunt niște instrumente practice pentru a profita la maximum de această energie favorabilă. Foloseşte aceste cunoştinţe pentru a construi viaţa pe care ţi-o dorești. Totul este despre aici și acum!

Îți recomandăm să citești și: De la neputință la auto-împuternicire: cum te ajută ADN-ul astrologic să trăiești și să te vindeci

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Eclipsa de soare. OPT curiozități care te-ar putea fascina!

Azi, avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec. Iată...

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare

Previziuni astrale. Eclipsa de Soare se va petrece în...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel