Abundență pentru Berbec și Capricorn. Pierderi pentru Balanță și Săgetător
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Previziuni astrale. Sezonul Taurului continuă până pe 20 mai. 

Sezonul Taurului continuă până pe 20 mai. Dar țineți cont de faptul că în zilele următoare se va intensifica. Pe 8 mai avem o Lună Nouă, iar pe 18 mai, Soarele face conjuncția cu Jupiter, unul dintre cele mai bune aspecte din astrologice. Arhetipul Taurului este cel care vorbește despre resurse, abundență, prosperitate, stabilitate, confort și senzualitate. Deci energia sezonului va deveni mult mai prezentă în viețile noastre. 

Berbec / Ascendent în Berbec

Soarele tranzitează până pe 20 mai casa a doua, cea a resurselor. Atenția trebuie direcționată către partea financiară. Și cum Marte este în vizită, spiritul de competiție crește. Vei dori să câștigi mai mulți bani, dar și să îi gestionezi mai eficient. Îți dai seama cât de bine te simți când știi că ai economii. Soarele se va întâlni cu Jupiter, dar și cu Uranus. Astrele îți recomandă să fii generos, dar cu limite. 

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Soarele se află casa a cincea, alături de Venus, Jupiter și Uranus. În afară de faptul că acest sezon este foarte bun pentru romantism și iubire, astrele vor ca tu să beneficiezi de abundență și pe alte planuri. Generozitatea îți va fi răsplătită. Creativitatea va exploda ajutându-te să cauți cele mai profitabile proiecte. Ai parte de aspecte bune pentru investiții. 

Lună Nouă specială. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Balanță / Ascendent în Balanță

Soarele se va afla în casa a opta până pe 20 mai, alături de Venus, propria guvernatoare. Și pentru că se va întâlni cu Jupiter și Uranus, vă veți lovi la tot pasul de instabilitatea financiară. Taxe, impozite, bani pe care trebuie să îi dai, creditele, relațiile cu băncile. Resursele comune vor fi amenințate. Negocierile nu vor fi neapărat pe placul vostru. Verificați dacă ați plătit toate datoriile. Astrele vă recomandă cumpătare până pe 20 mai. 

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Soarele tranzitează casa a 6-a, unde se va întâlni și cu Jupiter, propriul guvernator. Veți avea de făcut numeroase ajustări și veți fi luați prin surprindere de instabilitatea de la serviciu. Veți simți că munciți mult și că nu primiți ceea ce meritați. Rutina zilnică va fi destul de stresantă. Se vor duce mulți bani pentru treburile gospodărești. Nu neglijați sănătatea!

Neptun în Pești până în 2026. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Lună Plină pe 23 mai. Avertismente pentru patru zodii

Previziuni Luna Plină. Pe 23 mai vom avea un eveniment...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zile mirifice pentru o zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Revelații și optimism pentru o zodie

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Dezinformare pentru o zodie

freepik.com

TREI zodii primesc șanse unice de la astre. Norocul le surâde!

pixel