4 zodii care vor avea un final de an fericit
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
2023 bate la ușă! Probabil, ești dornic să afli cum vei termina această lună și ce te așteaptă. Îți prezentăm patru zodii care o să se bucure de un final de an și care vor fi gata pentru un nou inceput.

În ultima lună din 2022, trebuie să menționăm câteva evenimente astrologice care ne pot influența sfârșitul de an. Avem retrogradarea lui Marte în Gemeni și cea a lui Mercur în Capricorn. Ne pot da planurile peste cap, așa că trebuie să avem grijă. Sărbătorile vor fi de neuitat!

Întoarcerea lui Jupiter în Berbec, pe 21 decembrie, va seta noi drumuri pentru anumite zodii. Le va aduce încredere, curaj și poftă de viață. Sau le poate ajuta să transforme furia în ceva pozitiv. Câteodată, frica și furia devin resurse folositoare dacă știm să le folosim. 

Jupiter este cel care oferă oportunități, șanse, câștiguri, vine cu abundență. 

Va fi în Pești până pe 21 decembrie, iar pe urmă intră în Berbec și aduce un alt ciclu, ducându-ne prin foc către o etapă a energiei, a motivației, a încrederii oarbe în forțele proprii. 

Când Jupiter intră în Berbec aduce încredere, inițiativă. Putem să ne creăm o altă existență, o altă viață. E ca primul pas al copilului, e ca primul scâncet atunci când se naște și își umple prima dată plămânii cu aer.

Ieșiți de la naftalină, spargeți gheața, îndrăzniți. Indiferent de domeniul în care activați, lui Jupiter în Berbec îi place furia. Berbecului îi este frică, dar și dacă îi e frică, se aruncă în față doar să cucerească, să fie primul. Folosi-vă furia și frica, faceți sport, intrați în concursuri, câștigați competițiile!

Cu alte cuvinte, așa cum vă așterneți, așa dormiți! Sau altfel spus: așa cum terminați anul 2022, așa începeț 2023!

Totuși, aceste patru zodii se vor bucura de luna decembrie!

Berbec/Ascendent în Berbec

În esență, pare o lună agitată pentru cei cu zodia Berbec sau cu ascendentul în Berbec. O să fii serios pe final de an, dar și gânditor, pentru că treci în revistă tot ce ai făcut pe parcursul lunilor care s-au scurs. Mai mult, poți începe să cauți un nou loc de muncă sau împarți CV-ul în stânga și în dreapta, din dorința de schimbare. Pentru că Mercur este retrograd, poți să fii ușor bulversat, așa că Daniela Simulescu, astrolog DC News, îți recomandă să stai liniștit în decembrie.

Ar fi bine să te ocupi de cumpărături sau de împodobit casa pentru sărbători, ca să te relaxezi. Ce este și mai important? Încearcă să lași deoparte micile supărări și nu uita că toate trec. Deși nu trebuie să iei decizii importante în decembrie, în această lună, ai multă energie, bună dispoziție și încredere în forțele proprii. După un an agitat, cel mai bine ar fi să petreci timpul alături de familie sau alături de partener. O să-ți facă bine.

Rac/Ascendent în Rac

Racii se vor bucura de o lună foarte bună. Aducem în discuție planul relațional, care este important pe final de an pentru Raci sau cei cu ascendent în Rac. Ești într-o relație? Urmează o perioadă intensă, cu multe activități alături de partener. Este o etapă plină de oportunități și pentru cei care sunt singuri. Mai mult, urmează zile excelente pentru negocieri, în orice domeniu.

Totuși, ar fi bine să nu te bazezi doar pe tine luna aceasta, ci să faci totul împreună cu ceilalți. De pe 21 decembrie, Jupiter se întoarce în Casa a zecea, așa că, dacă nu ai fost suficient de curajos să-ți duci un plan la bun sfârșit, acesta este momentul oportun. Să nu mai spunem că, de sărbători, Racii vor fi sufletul petrecerii!

Leu/Ascendent în Leu

Leii vor fi ocupați cu munca în ultima lună din 2022. Totuși, deși ai multe de făcut pe acest final de an, pe 10 decembrie, Venus îți aduce chef de muncă și spor la cumpărături. Pentru că muncești asiduu, te bucuri de reușite pe plan profesional. Fii atent, însă, să nu te epuizezi.

De pe 21 decembrie și până pe 16 mai, Jupiter se întoarce în Berbec. Așadar, ai în față o perioadă ideală ca să-ți dai seama ce mai poți să înveți, pentru a pune bazele unor lucruri și mai solide din 2023, mai ales la capitolul muncă. Decembrie este o lună favorabilă pentru călătorii, așa că gândește-te la o vacanță!

Citește și HOROSCOP 2023, astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru ANUL VIITOR!

Balanță/Ascendent în Balanță

Decembrie pentru Balanțe poate debuta cu o mulțime de reparații, fie că vorbim despre lucruri stricate prin casă sau de mici neînțelegeri. Ai răbdare și înlocuiește obiectele stricate după sărbători, pentru că este prezent și Marte retrograd. Abține-te de la comentarii atunci când iei contact cu rudele, pentru că discuțiile nu vor fi dintre cele mai plăcute. În schimb, este o lună bună pentru decorat prin casă.

Din fericire, de pe 21 decembrie, Jupiter se întoarce în Casa a șaptea. Acest eveniment îți poate aduce și oportunități relaționale. Simți nevoia să ieși cu cineva nou sau îți aduci aminte de o persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult timp? Între Crăciun și Revelion, este un moment bun pentru căutări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel