4 iunie: Lună Plină în Săgetător. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Pe 4 iunie, avem o Lună Plină în Săgetător. Află care sunt previziunile pentru fiecare zodie/ascendent de la astrologul Daniela Simulescu!

Pe 4 iunie, Soarele și Luna vor fi în opoziție. Soarele în Gemeni își dorește schimbări și diversitate, iar Luna în Săgetător își dorește ca lucrurile să fie făcute corect, însă Saturn vine și le frustrează pe ambele.

Spunem asta pentru că ne va face să ne îndoim de noi. Lupta dintre “eu știu“ versus “eu cred“ va fi destul de aprigă și va produce repercusiuni îndelungate.

Am putea spune că laitmotivul evenimentului este dublul standard. Sunt momente în care declarăm puternic că noi nu am reacționa într-un fel, dar ne vom trezi la un moment dat când va trebui să ne adaptăm și vom recurge exact la faptele pe care le respingeam la un moment dat. 

Această Lună Plină se va simți mai mult în astrogramele celor care au marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Așadar, dacă ai Soare, Mercur, Luna, Marte, Venus, Ascendent, Noduri sau alte unghiuri importante în aceste semne, poți să fii mai atent în jurul datei de 4 iunie.

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

La tine, este o Lună Plină pe axa 3-9, deci o Lună Plină a cunoașterii. Și cu Saturn în Casa a 12-a, s-ar putea să îți dai seama în jurul datei de 4 iunie că te-ai înșelat în privința unei situații.

Poți descoperi că te-ai înșelat cu privire la ceea ce tu credeai că este adevărat. Ai mai multă grijă la drumuri în perioada aceasta, dar și la deciziile pe care le iei. S-ar putea să te bazezi foarte mult atunci când vorbești cu cineva pe ceea ce s-a întâmplat în trecut și nu pe prezent. 

Fii atent și la ce discuți, pentru că s-ar putea să iei decizii la nervi. Și să te îndoiești de ceea ce crezi.

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Această Lună Plină va afecta axa 2-8, o axa a banilor. Se iau în calcul atât banii făcuți de tine, cât și cei din alte surse. Cu Saturn în Casa a 11-a, pe undeva vei avea parte de niște limitări.

Poate că vrei să te implici într-un proiect sau îți dorești o investiție și nu mai găsești resursele de care ai nevoie nici de la tine, dar nici de la alții sau de la anumite instituții.

Sau poți obține banii de care ai nevoie, dar cu niște condiții mult mai dure decât până acum. Saturn poate să întârzie și să blocheze aceste chestiuni financiare. Din fericire, Jupiter este în semnul tău și asta te face să ai încredere și să aștepți.

Ai face bine să nu te bazezi pe ceea ce știai din punct de vedere financiar.

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Această Lună Plină se întâmplă exact pe axa Gemeni-Săgetător, deci oarecum, vei fi protagonistul. Soarele este în semnul tău, Luna în Casa a 7-a și Saturn în Casa a 10-a. Este posibil să apară anumite situații în carieră care te vor cocoșa puțin.

Poate nu o să îți mai placă la job sau nu o să îți mai convină anumite situații. Te lovești de unele lucruri, ți se par incorecte și nici acasă nu merg lucrurile. 

Este neplăcută această perioadă pentru nativii Gemeni. Te poți găsi în niște ipostaze pe care altădată le-ai fi criticat foarte dur. Va fi destul de greu și cu odihna și nu știi cum să faci pace cu trecutul. Te poți simți mereu obosit, așa că ai face bine să ai mai multă grijă de tine.

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

Vei avea o Lună Plină pe axa 6-12. Și cu Saturn în Casa a 9-a, așteptările legate de anumite persoane, mai ales pe plan profesional, s-ar putea să îți fie dărâmate. Deși tu ai tendința să te sacrifici, să faci să fie bine pentru toți, se pot întâmpla anumite evenimente care vin spre tine ca un duș cu apă rece.

Ai mare grijă la sănătate. Careul lui Saturn cu Luna Plină te face să îți dai seama că anumite probleme se pot agrava sau trebuie să înveți să ai grijă de tine. Nu mai pune la suflet ce se întâmplă la serviciu, nu mai discuta cu toți vecinii și cu toți prietenii despre orice. Învață să faci diferența dintre empatie și identificare. 

Cu alte cuvinte, nu petrece timp în suferința altora. O ai pe a ta!

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

Această Lună Plină activează axa 5-11, în careu cu Saturn din Casa a 8-a. Întreabă-te de nu mai ai nevoie. Apar niște situații în care îți dai seama că nu mai ai nevoie de niște oameni, pasiuni sau obiceiuri care nu îți mai aduc niciun folos.

Poate că doar le întreții fiindcă nu vrei să pierzi ceva, dar nu mai este cazul. Această Lună Plină vrea să îți arate că ai crescut și te-ai maturizat, așa că merită să te schimbi. 

Pot veni și anumite probleme financiare sau unele treziri de ordin spiritual.

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Luna Plină va activa axa 4-10, în careu cu Saturn din Casa a 7-a. Din anumite puncte de vedere, relațiile tale trebuie să se schimbe. Și nu într-un mod plăcut.

Este momentul în care ești nevoit să alegi - persoana care îți oferă o dragoste de poveste și fluturi în stomac sau acea legătură care îți aduce stabilitate și liniște. Este posibil ca acum să alegi cu mintea și nu cu sufletul.

Dacă ești deja într-o relație și simți că nu mai poți continua, Saturn vine și te întreabă dacă asta este cu adevărat ceea ce îți dorești. Poate este de fapt ceva ce trebuie să schimbi la tine.

Previziuni pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Luna Plină are loc pe axa 3-9. Așa că trebuie să fii mai atent la chestiunile juridice, indiferent dacă semnezi un contract pentru un nou loc de muncă sau unul pentru diferite achiziții.

Ar trebui să ai multă răbdare. Mai mult, dacă ai în plan o călătorie, și aici trebuie să fii la fel de răbdător. Fii atent și la promisiunile pe care le faci, pentru că din dorința de a impresiona, tinzi să exagerezi. Mai ales pe plan profesional.

Previziuni pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Pentru ține, vorbim de o axa financiară, dar de una care spune că dragostea trece prin stomac, grație prezenței lui Saturn prin Casa a 5-a. Atât Casa a 2-a, cât și Casa a 5-a, au legătură cu partea de finanțe. Iar Jupiter este în Casa a 7-a.

Ne căsătorim? Ne mutăm împreună? Dar cum împărțim costurile? Acestea sunt doar câteva dintre posibilele întrebări pe care ți le poți pune în preajma datei de 4 iunie. 

Orice discuți în această perioadă te face să crezi că iubirea trece prin stomac și că dragostea și banii sunt strâns legate.

Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Este clar că Luna Plină este în semnul tău, iar Saturn se află în Casa a 4-a. Poate fi o perioadă mai depresivă, în care poți avea impresia că nu ești văzut, ascultat și împins de la spate. Pare că nimeni nu are încredere în tine, de fapt.

Un careu între Saturn și Lună este destul de neplăcut pe plan emoțional și te face să te îndoiești de aproape orice. Ai face bine să te duci în interiorul tău și să îți aduci aminte de modul în care ai învățat să iubești. Și încearcă să schimbi ceva acolo. 

Trebuie să ajustezi lucrurile și să ai grijă și de sănătate.

Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Luna Plină este în Casa a 12-a și în careu cu guvernatorul tău, din Casa a 3-a. Când vorbim de Casa a 12-a, avem multe în vedere, dar acum trebuie să ai în vedere refuzul de a fi iubit sau cel de a primi iubire.

Îți poate fi teamă să primești iubire, de aceea alegi să ieși rapid din relații. Ori Jupiter, aflat în Casa a 5-a, te îndeamnă exact opusul, să primești dragoste. Trecutul te învață să nu te mai chinui, chiar dacă te-a durut. 

Mai mult, pe planul sănătății, nu te stresa mai mult decât este cazul. Ai mai multă grijă la cum lucrezi, dar și la stresul de la locul de muncă. Nu face din orice o tragedie.

Previziuni pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Această Lună Plină activează Casele 5-11, în careu cu Saturn din Casa a 2-a. Îți dai cam puțină valoare în această perioadă. Nu ai curajul de a negocia, de a cere.

Apar situații în care îți dai seama că puteai să fii mai curajos. Apare mereu senzația de nedreptate, pentru că Saturn din Casa a 2-a îți aduce limitări financiare, să îți dai seama că ai nevoie de mai multe finanțe.

Învață-te să te vinzi mai bine!

Previziuni pentru Pești/Ascendent în Pești 

Luna Plină se întâmplă în Casa a 10-a și Saturn este în semnul tău. Multora dintre nativii Pești li se va părea că locul de muncă nu mai este deloc ceea ce trebuie.

Și nici tu nu mai ai de unde să dai la locul de muncă. Ți se pare că oamenii nu te apreciază, că sunt prea serioși și că îți încetinesc procesul de evoluție. 

Gândește-te dacă lucrezi unde trebuie sau dacă trebuie să schimbi ceva pe acest plan. Poate ai nevoie de ceva mai sigur.

Vezi și: Zodia influențează somnul? Care este relația dintre somn și fiecare semn din zodiac?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce aduce Marte în Pești pentru Pești/Ascendent în Pești

Marte intră în Pești pe data de 23 martie și va rămâne...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
Sursa: pixabay.com

Saturn în mers direct. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până la final de iunie

Sursa: pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie se află între vis și realitate

Pixabay.com

Berbecii au șansa unui nou început. Taurii ating limite, iar Gemenii vor deveni mai optimiști

Pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care ar putea avea replici acide

pixel