3 numere personale cu ambiție fără măsură în 2023
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Vrei să știi care sunt numerele personale ce beneficiază de ambiție fără margini în acest an nou? Iată ce spun previziunile numerologice.

În 2023, vorbim despre un număr 7 în numerologie. Acesta se bazează pe introspecție și educație. Avem înainte un an perfect ca să te axezi mai mult pe intuiție, fără să uiți, totuși, de spiritualitate. Urmează luni în care cu toții vom avea gânduri serioase și va trebui să existe o analiză mai profundă a tuturor acțiunilor.

Această cifră beneficiază de o mulțime de înțelesuri. Poate simboliza perfecțiunea sau chiar iluminarea. Cifra 7 este legată și de religie, mitologie sau filosofie. Experții în numerologie spun că numărul 7 este guvernat de Lună.

Îți amintim și cum să-ți calculezi anul personal!

Ai rezultatul corect, din ziua nașterii tale și anul 2023. Dacă ziua nașterii tale este 10 octombrie, va trebui să reduci ziua și luna nașterii, la o singură cifră. Așadar, 10 (ziua nașterii) + 10 (luna nașterii) = 20. 20 va fi redus la o singură cifră - 2+0 = 2.

Apoi, trebuie să reduci și 2023 la o singură cifră. 2023 devine 2 + 0 + 2 + 3 = 7

Adună cele două cifre obținute și rezumă-le la o singură cifra. 2 + 7 = 9. 

Pentru exemplul acesta, anul personal este 9.

Descoperă numerele personale ambițioase în acest nou an!

Anul personal 1

Ai obținut anul personal 1? În acest caz, trebuie să știi că 2023 te întâmpină cu brațele deschise și cu multă ambiție! Poți să-ți îndeplinești dorințele, mai ales că ai suficiente. Trebuie doar să lași deoparte tiparele și să nu uiți că cerul este limita.

Pentru că ai ambiție pe măsură, nici nu încerca să te subestimezi. Alege pași mici, care vor conta mult pentru viitorul tău. Din fericire, te poți bucura de un an minunat atât pe planul relațiilor, cât și pe planul profesional. În ceea ce privește cariera, ești încurajat să iei decizii îndrăznețe, care te pot duce departe.

Anul personal 5

Cei cu an personal 5 pot să profite de un 2023 al transformărilor. Ai ambiție, dar în același timp ești temător și nu știi dacă să ieși sau nu din propria carapace. Îndrăznește și nu uita că ai multe luni în față ca să te reinventezi și să te faci remarcat. Ai șansa să-ți transformi viața, însă totul ține doar de tine.

Ai un an plin de oportunități, așa că nu poți decât să te bucuri. Te inspiră cei din jur, primești energie bună și ai ocazia să transformi frica în ceva pozitiv.

Anul personal 6

Nu în ultimul rând, cei cu an personal 6 pot să profite de o perioadă a schimbărilor. Ai ambiție din belșug, așa că merită să muncești din greu. Nu ezita să profiți de toate mijloacele de care dispui, astfel încât să ajungi la rezultatul dorit.

Ca de fiecare dată, pune accent pe atuurile tale. Te pot duce departe. Ai ambiție, o să vezi că lucrurile încep să prindă contur, iar tu nu trebuie decât să scapi de rutină.

Vezi și: Previziuni numerologice 2023. Ce spun specialiștii despre vibrația și influența anului nostru personal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care își glorifică prea mult trecutul

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să-și ceară iertare de la partener

pixel