21 septembrie: Careu Mercur-Jupiter. Critica și exigența vor fi la purtător!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Astăzi, astrele ne pregătesc un careu între Mercur și Jupiter. Care vor fi consecințele?

Avem un weekend destul de încărcat de aspecte din punct de vedere astrologic! Astăzi, Mercur, care se află în semnul Fecioarei, va face un careu cu Jupiter din semnul Gemenilor. Ce înseamnă asta? După cum amintea astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, suntem tentați să vorbim mult, dar de fapt, să nu spunem nimic concret.

De asemenea, din cauza acestui aspect, avem tendința să fim critici cu cei din jur, dar și foarte exigenți. Nu o să ne convină nimic și ne vom grăbi să emitem rapid și prejudecați. Să nu uităm că excesul de zel din comunicare poate să vină și cu efecte secundare.

Ce aflăm despre acest aspect de pe canalul Astro Babble?

Este momentul să ne uităm la planurile noastre mărețe, dar și momentul să ne concentrăm asupra scopurilor noastre pe termen lung. În schimb, nu este o perioadă ideală să ne axăm prea mult pe detalii, fiindcă altfel vom pierde din vedere ceea ce este cu adevărat important. Nu trebuie să te uiți prea tare la un detaliu din viața ta care nu merge, ci să te bucuri de peisajul complet. Mai mult, aflăm că aspectul de azi ne poate face să ne lăsăm duși de val foarte ușor, în toate aspectele vieții noastre. Trigonul dintre Soare și Uranus ne-a expus către idei noi, dar opoziția Soarelui cu Neptun a făcut același lucru, ne-a făcut să ne lăsăm prea mult purtați de val. 

Mercur este foarte puternic în semnul Fecioarei, însă Jupiter aduce prea mult exces de zel și uneori, prea mult optimism. Să ne aducem aminte și de faptul că Mercur se află chiar în semnul pe care îl guvernează, cel al Fecioarei. Deci este în domiciliu. Din video aflăm o frază interesantă care rezumă acest aspect astrologic: O să mușcam mai mult decât putem mesteca, de fapt. Dacă te lași prea mult purtat de mrejele vieții și ești prea entuziast sau optimist, poți face anumite greșeli.

Dar nu este un aspect de care să te temi îngrozitor. Însă ai grija mare să nu faci greșeli care te pot costa. Din prea mult entuziasm, nu îți pune azi casa la vânzare și nici nu paria pe cine știe ce ți se pare că iți aduce un câștig major, pentru că nu va fi așa. Sunt doar mrejele în care te poate prinde Jupiter. 

Azi, tindem să idealizăm lucrurile prea mult. Să dăm pe afara de generozitate, să nu ne gândim la consecințe absolut deloc. Nu sunt lucruri rele, însă soluția ar fi să ne ponderăm puțin astăzi. Să fim mai atenți la ce spunem, la ce facem. Important este să ne menținem capul pe umeri, fiindcă asta va face diferența. 

Youtube video image

Îți recomandăm să vezi și: Ce aduce Sezonul Balanței pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 octombrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Sunt compatibili Leii și Racii? Ce provocări întâmpină?

Ce aflăm despre compatibilitatea dintre Berbec și Rac?



Cele mai noi articole

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur și Gemeni

Ce vești primesc primii trei nativi ai zodiacului?...


Top citite
Freepik.com

Octombrie începe cu o Eclipsă de Soare! Patru zodii vor primi semne de la Univers

freepik.com

Mai avem două luni cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur și Gemeni

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?