21 iunie-22 iulie: Sezonul Racului! Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent. „Evitați dramatismul și verificați sertarele cu bani!”
Autor: Elena Airini
Data actualizării:
Data publicării:
Iată că sezonul Racului se pregătește să intre în acțiune. Ne îndepărtăm de energia interactivă și glumeață a Gemenilor, căutând confortul casei și atașamentele care să ne facă să ne simțim mai puțin vulnerabili. Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești pentru toate zodiile.

Iată că ne apropiem cu pași repezi de sezonul Racului, adică momentul în care Soarele intră în Rac și luminează cu energia acestuia o anumită porțiune din viața noastră. Astrologul Daniela Simulescu ne aduce previziunile pentru toate zodiile.

Zodiile de FOC au nevoie să își încarce bateriile în sezonul Racului. Trebuie să se retragă, să aibă grijă de sănătate, dar să fie cu un ochi și pe resursele de care dispun. Berbecii caută liniștea în cadrul familiei. Leii caută să se refacă, iar Săgetătorii se gândesc la bani și la sex, căci acestea merg mână în mână. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Sezonul Racului vă duce înspre lumina din casa a 4-a, a familiei. E vorba despre casă, deisgur, dar și despre refugiul vostru interior. S-ar putea să apară discuții legate de chirie, de locuință.

Leu/ Ascendent în Leu

Pentru voi Soarele intră în casa a 12-a. Astrologul Daniela Simulescu face o analogie și spune că e ca și cum „intră în beci”, deci e mai bine pentru voi să vă retrageți, s-ar putea să nu aveți suficientă energie.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Soarele intră ca într-un fel de cameră secretă cu resurse care mai de care mai interesante. E vorba despre bani, dar și despre sex. Vă veți gândi la dobânda la bancă, vă veți analiza ratele, creditele. 

Găsiți aici previziunile complete pentru zodiile de FOC: Berbec, Leu, Săgetător!

Zodiile de PĂMÂNT trebuie să aibă grijă cum comunică și să se gândească la ei înșiși și la nevoile lor, fără să dramatizeze. Taurii s-ar putea să se confrunte cu ceva agitație, la fel și Fecioarele, care ar trebui să profite de pe urma evenimentelor sociale, în timp ce Capricornii ar trebui să caute ei înșiși evenimente și oameni și să se asigure că nu stau singuri în această perioadă. 

Taur/ Ascendent în Taur

Pentru voi Soarele se duce în casa a 3-a. E vorba despre plecări, drumuri, mici vacanțe. Apar discuții, comunicăm cu cei din jurul nostru. E posibil să existe și ceva birocrație: examene, documente, înscrieri. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Soarele se duce în casa a 11-a. Trebuie să fiți mai oportuniști și să nu vă implicați în nimic până nu obțineți ceva. Minimizați orice pierdere până pe 22 iulie.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Soarele se duce în casa a 7-a, cei singuri vor simți nevoia să cunoască pe cineva. Cei care au probleme în relație le vor vedea în mod exagerat, vor avea tendința să dramatizeze. Așteptați ca partenerul să facă ceva. 

Citiți aici previziunile complete pentru zodiile de PĂMÂNT: Taur, Fecioară, Capricorn!

Zodiile de AER trebuie să fie atente la bani, dar și la carieră. Gemenii vor avea tendința să cheltuiască mai mult. Balanțele s-ar putea să fie nevoie să își asume responsabilitatea pentru ce nu fac alții, în timp ce Vărsătorii se lovesc de muncă atât acasă, cât și la serviciu. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Soarele se mută în casa a 2-a. Imaginați-vă o cameră cu toate resursele voastre, cu sertare cu bani, sau mai precis cu banii pe care îi aveți voi în acest moment. Există în perioada aceasta o tendință de a cheltui.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Soarele intră în casa a 10-a, casa autorității, casa carierei. E posibil ca exact în momentul în care plecați în vacanță să vină ceva muncă, un proiect nou. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Multă muncă la voi în toată perioada aceasta. Faceți multă curățenie în casă, le aranjați pe toate. Vi se pare că munciți mult și nu apare niciun rezultat și vă enervați pentru că trebuie să faceți și treaba partenerului.

Citiți previziunile complete pentru semnele de AER: Gemeni, Balanță, Vărsător, chiar aici!

Semnele de APĂ se vor simți destul de confortabil în acest sezon, Racii vor dori să strălucească, mai ales că ei sunt protagoniștii, Scorpionii se vor confrunta cu examene și muncă, iar călătoriile vor fi pe gustul lor, iar Peștii se vor bucura de viață în stilul lor caracteristic. 

Rac/ Ascendent în Rac

Soarele intră în semnul vostru. E ca și cum Soarele e în camera principală, sau stă chiar pe fațada casei voastre și luminează intens. Așadar o să vreți multă atenție. Vreți să vorbiți cu oamenii, să vă aprecieze.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Soarele trece prin casa a 9-a, vă priește să călătoriți. Vă faceți bagajele sau vă mutați, vă gândiți să vă mutați într-un loc mai potrivit vouă. E posibil să fie și mult de studiu în această perioadă. 

Pești/ Ascendent în Pești

Sezonul Racului vine cu bucurie la voi. Este vorba și despre petreceri, dar și să stați la o mică bârfă, la o poveste, să citiți o carte, să vedeți un film, să vă relaxați, să fiți încântați de sezonul estival. 

Citiți previziunile complete pentru semnele de APĂ, Rac, Scorpion și Pești chiar aici!

Mai multe despre sezonul Racului:

Soarele iese din semnul glumeț și preocupat de învățare al Gemenilor și poposește, până pe 22 iulie în cel care își dorește confort alături de familie. Trecem de la dorința de schimbare a Gemenilor la nevoia de așezare a Racului. Vom căuta siguranța, confortul și armonia în sânul familiei.

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Marte și Jupiter încă sunt în Berbec, iar aceștia ne încurajează să ne aruncăm spre acțiune, să ne valorificăm potențialul, așadar nevoia de siguranță în sânul familiei pe care s-ar putea să ne-o aducă Racul în prim-plan are șanse să intre într-o zonă puțin cam tensionată. Suntem mai sensibili, mai receptivi deoarece Soarele în Rac își dorește armonie și liniște. 

Urmăriți întreaga emisiune mai jos! VIDEO

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel