2025 este anul revoluțiilor. Astrolog internațional: „Viața așa cum o cunoaștem va fi diferită în 20 de ani!”
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Ne apropiem de anul 2025. Din punctul de vedere al astrologiei, vom asista la momente care vor influența ireversibil cursul umanității.

Cea mai mare schimbare urmează să vină, dar înainte ca lucrurile să se îmbunătățească, ele vor părea mai dificile. Ne aflăm în mijlocul unei tranziții majore în istoria umanității, iar menținerea unei vibrații înalte este esențială pentru a accesa o linie temporală pozitivă și a evita stagnarea în negativitate. Anul viitor, un an 9 în numerologie, marchează sfârșitul vechilor cicluri și începutul unora noi, un moment simbolizat de căderea vălului. Cu Pluto în Vărsător, Saturn și Neptun în Berbec, și Nodul Nord în Pești, această perioadă de ascensiune spirituală coincide cu influența revoluționară a lui Jupiter și Uranus în Gemeni, semn că omenirea trece prin transformări profunde. Deși poate părea un final, este de fapt un nou început.

Helena este un astrolog internațional. Aceasta este specializată în astrologia profesională a relocării. Pe canalul său de TikTok, unde are 19k urmăritori, ne-a vorbit despre influențele anului 2025. Iată ce ne spune!

2025 este anul secolului, cel mai important an din viețile noastre. Acest lucru nu este ceva personal pentru fiecare dintre noi, ci este despre colectiv. Este vorba despre întreaga lume și despre vremurile în care trăim. 2025 este atât de important deoarece planetele transgeneraționale majore trec în semne zodiacale noi, inclusiv Pluto în Vărsător, ceea ce nu am mai văzut de la Revoluția Industrială și Epoca Luminilor.

Intrăm în revoluția AI (n.r: Intelingeța Artificială). Pregătiți-vă pentru schimbări majore în întregi sisteme de afaceri. Totul va trece prin mari transformări. Viața așa cum o cunoaștem va fi diferită în 20 de ani. Și mai mult, vom avea Uranus în Gemeni, care întotdeauna marchează revoluții civile, război sau tulburări naționale masive în Statele Unite.

Jupiter retrograd, din 9 octombrie. Previziunile pentru fiecare zodie

Aceasta este întoarcerea lui Uranus, care are loc o dată la 84 de ani. De fiecare dată anterior a fost în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, al Revoluției Americane și al Războiului Civil din SUA. De asemenea, vom avea Neptun și Saturn împreună în Berbec, pe punctul central al Statelor Unite, alături de toate aceste mari schimbări ale planetelor transgeneraționale în semne zodiacale noi. Nu vom mai experimenta niciodată ceva asemănător.

Este 2025, și vom vedea cum aceste evenimente se vor desfășura în următorii ani, până spre sfârșitul anilor 2020, în special în vara lui 2026, și din nou în 2029 și, din nou, în 2033, când vom observa noi schimbări și o ieșire din blocajul prin care am trecut în anii 2020. Dar totul începe anul viitor. Va fi un moment istoric. Vom fi martori la lucruri despre care se va scrie în manualele de istorie, peste 20, 30, 40, 50 de ani, despre anul 2025 și ceea ce a început o nouă serie de evenimente în lume, în special în Statele Unite. 

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Jupiter retrograd, din 9 octombrie. Previziunile pentru fiecare zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să pună gaz pe foc

pixel