2025, anul predării și compasiunii. Care sunt lecțiile din numerologia anului 9?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Ce ne aduce energia anului 2025, conform numerologiei? Cifra 9 ne vorbește despre încheierea multor capitole!

Anul 2024 vorbește despre energia colectivă a cifrei 8, care aduce cu sine momente definitorii în sfera financiară, dar poate, de asemenea, genera conflicte pentru obținerea puterii. Anul 2024 se va concentra asupra autorității și modului în care ne gestionăm viața. Însă, anul 2025 ne va duce într-o zonă mai emoțională. 

Tlhodi, astrolog internațional, ne aduce previziunile numerologice ale anului 2025!

„În prezent, în 2024, ne aflăm într-un an universal 8. În 2025, vom intra într-un an universal 9. În numerologie, anul 9 reprezintă încheieri, sfârșitul unui ciclu.

Ultimul an 9 a fost în 2016. Dacă te gândești la 2016 și la temele care s-au manifestat în viața ta atunci, vei avea o idee despre ce să te aștepți acum. Desigur, vremurile și vârsta s-au schimbat de atunci, iar multe s-au dezvoltat. Totuși, ceea ce urmează în 2025 este tema predării, iertării și acceptării.

Este ultimul an al ciclului de 9 ani. Ne apropiem de încheieri, inclusiv în înțelegerea noastră a lumii și a schimbărilor care au avut loc. Dacă conectăm astrologia la acest aspect, observăm că Pluto a revenit în Capricorn, unde vom confrunta din nou problemele care s-au manifestat ultima dată când Pluto a fost în Capricorn. Apoi va progresa din nou în Vărsător, deschizând o nouă eră. Este o perioadă de noutate, iar acest tranzit al lui Pluto în Capricorn reflectă energia anului 9, adică încheierea ciclurilor vechi, finalizarea lucrurilor restante.

În anul care vine, dintr-o perspectivă personală, toți avem numere individuale, dar eu mă refer la numărul universal al anului 2025. 2 + 2 + 5 este 9, deci este un an universal 9. În acest an, vom fi nevoiți să ne confruntăm cu lucruri din lume care trebuie lăsate în urmă. Trebuie să acceptăm unde ne aflăm, să recunoaștem schimbările necesare în următorii ani și să înțelegem că acesta este un sfârșit.
Nu are rost să opunem rezistență schimbărilor care urmează. Trebuie să ne predăm și să ne eliberăm de toate lucrurile care s-au întâmplat. Dacă simți că, în anul următor, lucruri din viața ta, fie că sunt relații, locuri de muncă sau chiar sisteme globale, ajung la un final, este o manifestare a energiei anului 9. Un aspect important al unui an 9 este iertarea. Iartă lucrurile care te-au reținut sau te-au ținut în furie.

Este vorba despre compasiune. A te preda acestei realități îți oferă o înțelegere diferită, care permite compasiunii să se manifeste. Furia și regretele nu te vor ajuta în acest moment. Este doar o chestiune de acceptare. Ce faci cu resursele rămase? Cine vrei să fii în acest nou capitol, când vom intra în anul universal 1 în 2026? Așadar, intrând în 2025, fii conștient de această energie și de modul în care influențează lumea din jurul tău, dar și pe tine, la nivel individual.

Provocările constante pe care le întâmpini în viață, în funcție de luna nașterii

Anii universali au o energie colectivă. Dar aceste cicluri colective și această energie  ne influențează profund și pe plan individual. Practică compasiunea. Nu te opune schimbărilor care vin. Nu te împotrivi sfârșiturilor care au loc. Ele trebuie să se întâmple, indiferent de cât de incomode sunt. Permite-le să se încheie.

Abordează aceste schimbări cu iertare, compasiune și empatie. Tratează oamenii cu aceeași lumină. Acum nu este momentul să încerci să forțezi lucrurile, să te agăți de ceva care evident se sfârșește. Nu este momentul pentru asta. Este timpul să accepți lucrurile așa cum sunt. Ai învățat din ele. Iei lecțiile și începi noul ciclu cu un spirit mai înțelept. Acesta este înțelepciunea la cel mai înalt nivel.
Este important de remarcat că energia anului 9 vine cu un aspect foarte puternic deoarece este singurul număr în numerologie care încorporează energia tuturor celorlalte numere. Este esențial să fii conștient de puterea pe care o ai într-un final, pentru că sfârșiturile sunt de fapt începuturi deghizate. Și cu această cunoaștere, ai puterea să construiești ceva foarte frumos și de impact, sau ai puterea de a distruge.

Energia anului 9 deține atât de multă putere. Poate fi folosită pentru bine, dar și pentru rău. Vedem asta în cazul unor persoane cu calea vieții 9, precum Hitler, care a fost extrem de distructiv. Pe de altă parte, avem figuri ca Margaret Thatcher, Gandhi și Bob Marley, care, deși au avut comportamente discutabile, au reprezentat numărul 9 prin pace și dorința de bine pentru lume. Așadar, cu energia anului 9 ți se oferă această putere, iar tu decizi ce faci cu ea.”

Vezi aici previziunile complete.

1. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2024-09-16-at-02-04-58_18561500.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!



Cele mai noi articole

Horoscop

Previziunile astrale pentru ziua de 19 septembrie 2024. 


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi într-un labirint fără ieșire

pixel