2 iulie 2022, Marte în Berbec în careu cu Pluto din Capricorn: tensiune la cote maxime! Atacuri, declarații explozive, lupte de putere
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Pe 2 iulie 2022 Marte din Berbec face un aspect cu Pluto din Capricorn. Este vorba despre un careu, un aspect cu valențe negative, care poate aduce multă furie și multă tensiune la suprafață. Cel mai bine ar fi să ne menținem calmul, să ne retragem din lupte și conflicte inutile. 

2 iulie 2022: Marte face un careu cu Pluto în Capricorn

La nivel mondial e posibil ca tensiunea să fie la cote maxime. Ne putem aștepta să vedem confruntări, să auzim declarații explozive, atacuri, știri agresive, violență multă, lupte de putere.

Și la nivel personal e destul neplăcut. După ce ai ascuns atât de mult timp furia, ea te macină pe dinăuntru, de aceea era bine să fi folosit până acum această furie a lui Marte în mod constructiv. Încearcă pe cât posibil să nu o verși fără motiv pe toți cei din jurul tău și la orice stimul să sari la atac. 

Marte este cel care vrea să vadă lupte peste tot. În mitologie el este Ares, Zeul războiului. Marte este energie, pasiune, iar Berbecul se aruncă, vrea să deschidă drumuri, ce iese din asta? Un adevărat foc de artificii.

Cu Marte în Berbec avem furia care există în fiecare dintre noi. Dacă nu știm să ne gestionăm furia, atunci va fi haos. O să ne sară țandăra imediat, o să ne inflamăm. Marte în Berbec nu menajează, spune lucrurile în mod agresiv, spune pe nume, deci cel mai bine ar fi să facem mișcare, să ne ocupăm programul. Să fim atenți în cazul în care ne grăbimm pot să apară mici accidentări, tăieturi, grijă dacă lucrăm cu obiecte ascuțite. E posibil să apară și alte ciocniri, mai ales ale liderilor. Sunt îngrijorări în ceea ce privește războiul. Marte în Berbec nu se teme de sânge, de decizii radicale. Chiar și cei calmi, echiibrați, diplomați or să se enerveze. Nu mai stai să te gândești, te cerți cu lumea la coadă, la colț de stradă. 

Sfatul pentru noi toți este să respirăm, să numărăm până la zece și să nu ne lansăm în tot felul de conflicte inutile. 

Pluto este planeta transformării, puterii, viselor și iluziilor și este asociată cu lumea de sub pământ și forțele subconștiente, care se referă la planeta numită după zeul grec Hades, cel care stăpânea iadul. Chiar dacă Pluto înseamnă transformare, poate indica, de asemenea, modul în care ești sârguincios sau autodisciplinat.

Pluto este în Capricorn încă din 2008 și va rămâne în acest semn până în 2024.

Eficiența Capricornului devine fastidioasă și inflexibilă cu Pluto. Acest lucru afectează generația actuală de copii care vor trebui să se ocupe de toate lucrurile și de toate sistemele care au mers extrem de greu. Capricornul guvernează succesul și aspirațiile în carieră, iar cu Pluto în Capricorn, generația actuală poate prelua controlul și poate schimba lumea, chiar dacă este posibil să creeze o mulțime de tensiuni incomode. Capricornii sunt, de asemenea, capabili să facă aceste transformări, deoarece majoritatea lucrurilor din jurul lor se schimbă și ele.

Pluto intră în Vărsător în 2024 unde va sta până în 2044.

Pluto în Vărsător va lua schimbările create de Pluto în Capricorn și le va împinge în tărâmuri pe care nu ni le putem imagina încă astăzi. Este probabil ca oamenii născuți cu viitorul Pluto în plasamentul Vărsător să se ocupe de dezvăluirea tuturor negativităților din trecut și de concentrarea asupra construirii unui viitor mai bun. Vărsătorul guvernează umanitarismul și inovația, făcând acest semn bine adaptat la un plasament Pluto. Vărsătorul este un semn progresiv și se ocupă de schimbarea fără efort, deoarece le oferă un sentiment de libertate și independență.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel