19 mai: Luna Nouă în Taur. Daniela Simulescu: "Cea mai bună zi pentru a planta ceva, la propriu și la figurat!"
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 19 mai, urmează un eveniment astrologic benefic. Pentru că Soarele și Luna se vor afla în apropiere de Jupiter. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, spune că este cea mai bună zi pentru plantarea semințelor. Iată de ce trebuie să ținem cont!

Pe 19 mai, avem Luna Nouă în semnul Taurului!

Cel mai bun moment pentru a planta ceva, și la propriu și la figurat. Și un moment optim să căutăm un refugiu. Soarele și Luna se vor afla în apropierea lui Algol. 

În plus, când Luna este conjunctă cu Algol, vom fi mai emotivi ca de obicei și vom trece prin numeroase experiențe dificile. Este posibil să ne simțim mai depresivi.

Acest eveniment va scoate la suprafață și ceea ce era adânc îngropat în noi. Idei la care nu am renunțat și emoții pe care nu le-am procesat. Vom căuta metode de a ne calma mintea și din păcate, nu unele sănătoase. Lupta pentru problemele/dreptatea altora ne poate da un sens, dar nu ne va ajuta cu adevărat până nu vom înțelege de ce o facem.

Dacă vrei să lansezi un proiect, știi ce ai de făcut!

De asemenea, este un moment propice pentru a îți face o nouă strategie financiară. Ar fi cazul să conștientizezi care sunt obiceiurile proaste în acest sens și să le înlocuiești cu unele bune. Iar astrele chiar te ajută pentru că Mercur nu mai este retrograd.

Iată ce ne spune astrologul Daniela Simulescu!

„Avem o Lună Nouă atunci când Luna și Soarele sunt în același semn și în același grad. De data această, avem o Lună Nouă în semnul Taurului, deci ne referim atât la partea conștientă a acestui semn, cât și la cea inconștientă. Pentru că Soarele reprezintă energia exterioară, conștientă, în timp ce Luna este partea interioară, inconștientă.

O Lună Nouă nu aduce neapărat evenimente, ci mai degrabă ne face să ne gândim și să facem ceva în mod conștient. Când avem o Lună Nouă în Taur, vorbim despre intenții. Putem face sau manifesta ceva legat de acest arhetip.

Arhetipul Taurului discută despre semințe, despre resurse, hrană, securitate, lentoare, ritm, refugiu. Pentru că acest arhetip este cel care leagă arhetipul Berbecului de cel al Gemenilor. Cel al Berbecului aduce viață, când primăvara renaște, iar cel al Gemenilor implică grija pentru semințele plantate. 

Între cele două, găsim arhetipul Taurului, care vorbește despre găsirea unui loc propice pentru plantarea semințelor. Găsirea unui refugiu. 

De aceea, o Lună Nouă în Taur vorbește foarte mult despre securitate și despre a căuta un refugiu, mai ales din punct de vedere financiar. 

Așadar, dacă vrei să îți pui intenții sau să manifești ceva, acesta este laitmotivul evenimentului de pe 19 mai: refugiul. Mai întâi interior, după care exterior. 

Refugiul financiar este important, indiferent ce înseamnă el. Poate fi vorba de un cont de economii, de o pensie privată, de un ban pus la saltea. Este nevoie de acești pași, mai ales în vremurile pe care le trăim.

Pentru că Marte este în Rac la gradul 29, s-ar putea să fie și foarte multă furie, neajunsuri, neplăceri sau frustrări. Când o planetă se află la ultimul grad anaretic, precum în acest caz, atunci s-ar putea să explodăm.

Trebuie să luăm această Lună Nouă și să ne punem intenții. Sau să manifestăm. Doar că arhetipul Taurului vrea să punem o intenție pe hârtie, după care să facem și primul pas în acest sens. Deci este nevoie și de fapte, nu doar de vorbe. Nu trebuie doar să spui "trebuie să pun bani deoparte".

Arhetipul Taurului face totul în timp, molcom, dar cu pași siguri.

Să ne amintim că Jupiter a intrat pe data de 16 mai în semnul Taurului, unde va sta până pe 25 mai 2024. În teorie, o să ne aducă abundență, noroc, bani. Dar se va întâlni și cu Uranus în aprilie 2024, iar asta poate aduce niște perioade mai tulburi din punct de vedere financiar.

Deci, tendințele de economisire sunt necesare, indiferent de vârstă, venituri sau posibilități. Trebuie să fim mai realiști și mai pragmatici. 

Desigur, vorbim și de refugiul interior, pentru că arhetipul Taurului cere și siguranță emoțională. 

Trebuie să avem grijă și la partea alimentară, pentru că poate aduce niște probleme legate de nutriție. Să învățăm să ne asigurăm toți nutrienții, să mâncăm sănătos. Să găsim un echilibru și în această zonă."

Urmărește emisiunea completă cu astrologul Daniela Simulescu: 

Vezi și: Tranzitul lui Jupiter în Taur de pe 16 mai. Previziuni complete pentru TOATE zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

pixel