12 iunie: Careu Mercur-Saturn. Răbdarea va fi de mare preț!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Acest aspect astrologic ne determină să ne punem la îndoială capacitățile intelectuale. Ne exprimăm frustrările și aducem numeroase reproșuri.

Pe 12 iunie, Mercur va forma un aspect astrologic cunoscut sub numele de "careu" cu Saturn. Acest aspect apare atunci când două planete se află la 90 de grade una de cealaltă pe cercul zodiacal.

În astrologie, un careu este considerat un aspect tensionat, care poate aduce provocări și conflicte, dar și oportunități de creștere personală și de rezolvare a problemelor.

Mercur și Saturn -  Caracteristici

Ce știm? Mercur reprezintă comunicarea, gândirea, informația și transportul. Este planeta care guvernează modul în care procesăm și transmitem informații, precum și relațiile noastre cu mediul înconjurător.

Saturn este planeta responsabilității, a disciplinei, a structurii și a limitărilor. Saturn aduce lecții dure, dar necesare, care ne învață despre perseverență și responsabilitate.

Previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii iunie 2024. Zodiile cele mai avantajate

Careul Mercur-Saturn. Care este semnificația astrologică?

Când Mercur formează un careu cu Saturn, acest aspect poate indica o perioadă de dificultăți în comunicare și gândire. 

Acest lucru ne face să ne îndoim de abilitățile noastre intelectuale. Ne exprimăm frustrările și facem multe reproșuri. Totuși, toate acestea provin din interiorul nostru. Practic, criticăm la alții ceea ce nu ne place la noi înșine. Mercur în Gemeni caută să experimenteze diverse opțiuni, în timp ce Saturn din Pești dorește să le destrame. Vom recurge adesea la sarcasm, ironie și replici dureroase. Răbdarea va fi extrem de valoroasă.

Comunicare dificilă. Pot apărea obstacole în exprimare, care duc la neînțelegeri și conflicte. Este posibil să simțim că ideile noastre nu sunt bine primite sau că întâmpinăm rezistență în încercarea de a ne exprima.

Gândire negativă. Poate exista o tendință de a gândi în mod pesimist sau de a vedea lucrurile într-o lumină negativă. Saturn poate aduce o perspectivă mai critică mai și serioasă, care ne face să ne concentrăm mai mult pe probleme și limitări decât pe soluții.

Întârzieri și restricții. Saturn poate aduce întârzieri și obstacole în calea planurilor noastre. Este important să fim răbdători și să lucrăm cu perseverență pentru a le depăși.

Lecții de responsabilitate. Acest aspect ne poate forța să ne asumăm responsabilități suplimentare și să abordăm problemele cu mai multă seriozitate și disciplină.

Cum să gestionăm careul Mercur-Saturn?

Avem nevoie de o comunicare clară. Asigurați-vă că spuneți clar și concis ce aveți de spus, pentru a evita neînțelegerile. Revizuiți și verificați de două ori informațiile înainte de a le transmite.

Ne trebuie răbdare și perseverență. Fiți răbdători cu voi înșivă și cu ceilalți. Obstacolele pe care le întâlniți pot avea nevoie de mai mult timp pentru a fi rezolvate.

Avem nevoie si de gândire pozitivă. Încercați să contracarați tendințele pesimiste și să vă concentrați pe soluții.

În final, să apelam la auto-disciplină. Folosiți energia disciplinată a lui Saturn pentru a vă structura mai bine timpul și resursele.

Date de salvat în calendar: 12, 14, 16 și 17 iunie. În ce zi ne vor deveni cuvintele aliați de nădejde?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Freepik.com

Încă o lună cu Pluto în Capricorn! Lecții finale pentru fiecare zodie/ascendent

Freepik.com

Șapte „scuze” ale partenerului infidel. Te-ai întrebat de ce nu se simte vinovat?

pixel