1 august: Lună Plină în Vărsător. Astrologul Daniela Simulescu: "Motivul principal este eliberarea!" - VIDEO
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 1 august, vom avea o Lună Plină în semnul Vărsătorului. Iată ce trebuie să știm!

Prima zi a lunii august ne pregătește o Luna Plină în Vărsător. În primul rând, trebuie să știi că acest aspect va avea un rol important în viețile celor cu marcaj puternic de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Se pot întâmpla tot felul de evenimente, spre deosebire de Luna Nouă

De fapt, atunci când discutăm despre opoziția Soare-Lună, discutăm sigur și de unele evenimente concrete, și pentru că această Lună Plină are loc în Vărsător, zic să ne așteptăm la unele mai bizare. Dar chiar și dacă nu ai în harta natală ce spuneam mai sus, tot este posibil să ai în jurul tău o persoană cu marcajul respectiv.

Motivul principal este eliberarea. Descătușarea. Renunțarea la vechi și îmbrățișarea necunoscutului. Cum Luna și Soarele vor fi în careu cu Jupiter, anumite rupturi/eliberări se vor întâmpla într-un mod diferit de ce ți-ai fi dorit tu cu ardoare.

Iată ce ne spune Daniela Simulescu!

"Soarele și Luna vor fi în opoziție, la 180 de grade. De această dată, avem Soarele în Leu și Luna în Vărsător. Nu va fi singură Luna Plină din august, vor mai fi încă două. Ce se întâmplă când Soarele și Luna sunt în opoziție?

Iată, ceea ce este conștient în noi este în opoziție cu ceea ce este înăuntrul nostru. Aceste două energii, fiind puse față în față, produc evenimente. Pentru unii dintre voi, care vă știți cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion sau Vărsător, dacă va uitați în jurul vostru, puteți observa că se întâmplă anumite lucruri în viața voastră. Unele mai bizare.

Pentru că energia Vărsătorului ce ne aduce? O nevoie de eliberare, de descătușare, de a ieși din cutie și de a sparge normele societății. Ce avem înainte și după Vărsător? Prea multă duritate la Capricorn și prea multă blândețe la Pești. Și, cumva, trebuie să ne jucăm între cele două energii.

Această Lună Plină aduce o detașare. Mulți vor dori mai multă libertate, se vor sătura de ceea ce le impun alții, în viață sau în sectorul profesional. Mai ales că Luna Plină aduce întotdeauna un apogeu. Este nevoie clar de o eliberare, de o rupere a barierelor.

Poate că îți dai seama că nu este locul tău într-un anumit punct. Acesta este momentul să te rupi de acolo.

De asemenea, această Lună Plină va fi și în careu cu Jupiter și creează dezechilibre care te pot ajuta totuși să ieși dintr-o situație. Ți se oferă scuza perfectă din partea astrelor, momentul pe care l-ai așteptat.

Venus este în acest moment retrogradă și se află lângă Soare. Așa că îți oferă momentul oportun să rupi o relație, dacă nu te mai simți confortabil în acea legătură. Pentru că nici nu vei mai regreta, cum ai fi făcut-o înainte.

Din punct de vedere astrologic, avem toate șansele să ne eliberăm de ceea ce nu funcționează!"

Influența Lunii Pline din Vărsător pentru fiecare zodie/ascendent

Urmărește aici emisiunea completă cu astrologul Daniela Simulescu: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel